Haber

Nilperi Şahinkaya, Cem Garipoğlu’nun Münevver Karabulut’u Öldüren Ablasıyla Arkadaş mı?

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, magazin gündemine bomba gibi düşen isimlerden biri. Gün içinde sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Bunun nedeni ise ünlü oyuncunun Münevver Karabulut cinayetini işleyen Cem Garipoğlu’nun ablasıyla aynı karede olmasıydı. Tepkiler artmaya başlayınca Nilperi Şahinkaya’nın açıklaması gecikmedi.

Münevver Karabulut adını eminim hepiniz duymuşsunuzdur… Lise öğrencisi Münevver Karabulut, 3 Mart 2009’da Cem Garipoğlu tarafından katledildi.

Münevver Karabulut’un öldürülmesi toplumda infial yarattı. 18 yaşında vahşice katledilen genç kızın ardından geriye onlarca cevapsız soru kaldı. O dönemde tüm Türkiye’nin yüreğini ateş gibi yakan korkunç olay, hâlâ bizleri boğuyor.

Cesedi çöp konteynırında bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut’u öldüren kişinin eski sevgilisi Cem Garipoğlu olduğu ortaya çıktı.

Kan donduran cinayeti işledikten sonra kaçan Cem Garipoğlu’nun kaçışı 197 gün sürdü ve ardından teslim oldu.

Cinayetten 7 ay sonra tutuklanan Garipoğlu’nun 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı açıklandı.

Cem Garipoğlu’nun 2014 yılında cezaevinde kendini asarak intihar ettiği haberi yayıldı.

Nilperi Şahinkaya’nın gündeme bomba gibi düşmesinin nedeni ise Cem Garipoğlu’nun kardeşi Sakine ile aynı karede olmasıydı.

Ünlü oyuncunun Melis Şakak ve Sakine Garipoğlu ile aynı karede olması sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Münevver Karabulut’un öldürüldüğü sandalyede mutlu bir şekilde poz veren Sakine Garipoğlu’nun da aralarında bulunduğu bu aile, görenleri de hayrete düşürdü.

Tüm bu yaşananların ardından kısa sürede Nilperi Şahinkaya’ya tepkiler artmaya başladı. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla aradan oldukça kısa bir süre geçti.

Şahinkaya, “Bana karşı dünyanın en aptalca linç kampanyası başlatıldı” diyerek sözlerine başladı.

Melis Şakak ile Çeşme’de tanıştığını söyleyen ünlü oyuncu, Şakak ile birlikte kalanlardan birinin de Sakine Garipoğlu olduğunu belirtti.

Sakine’yi tanımadığının altını çizen Şahinkaya, “O kadar bilgili değilim, kusura bakmayın” sözleriyle bunu da sitemde bulmuş.

Melis Şakrak’ın bir ayna bulduğunu ve o aynadan bu fotoğrafı çektiğini söyleyen ünlü ismin açıklaması gündem yarattı.

O gün ayrıldıktan sonra Sakine Garipoğlu ile bir daha görüşmediğini belirten Şahinkaya, kendisini sosyal medyada takip bile etmediğini söyledi. Sonunda ‘Bu kadar çirkin olamazsın’ diyerek sözlerini bitirdi.

Nilperi Şahinkaya’nın sosyal medya açıklamasını da buradan izleyebilirsiniz ?

Bahis hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

yorumlarınızı bekliyoruz…

sabanozuajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu