Yaşam

Şahraman’dan sonra Aile dizisi ile devleşen Serenay Sarıkaya’nın Başrolünde Olduğu Efsanevi Dizi ve Karakterler

Serenay Sarıkaya kesinlikle ülkenin en yetenekli ve güzel oyuncularından biri. Onu ekranda görmeyi seviyoruz. Dijital platformlarda yer almasına rağmen televizyon ekranlarında en son 2015 yılında izlemiştik. Kıvanç Tatlıtuğ ile 8 yıl sonra başrolleri paylaşacağı Aile dizisi ile ekranlarda buluşuyoruz!

Serenay Sarıkaya magazin gündeminden düşmeyen bir isim.

Güzelliğiyle, oyunculuğuyla, sesiyle ve aşk hayatıyla hep dilimizde.

Her harekette konuşulsa bile her zaman popülerliğini koruyor.

Son zamanlarda peşpeşe projelerde yer alan Serenay Sarıkaya, Netflix dizisi Şahmaran’ın ilk sezonunun yayınlanmasının ardından kısa bir süre sonra Aile dizisi ile ekranlara geri dönüyor.

Ve ne dönüş!

Bu vesileyle biraz da Sarıkaya’nın oynadığı diziler ve karakterlerden bahsedelim, ne dersiniz?

1. Güzel oyuncuyu ekranda ilk izlediğimiz dizi 2008 yılında yayınlanan Peri Masalı dizisidir.

Dizide Rüya (Cemre Mutluyazar), peri anne Talya (Serenay Sarıkaya) ile kötü cadı Pamira’nın (Neslihan Yeldan) ortasında kalmış ve hiçbir şey bilmeden bir konakta yaşamaktadır. Kötü kalpli cadı Pamira üvey annesi, güzellik perisi Talya ise en yakın arkadaşıdır.

2. Aynı yıl Kaan Urgancıoğlu ile başrolü paylaştığı Limon Ağacı dizisinde tekrar oynadı.

Çalıştığı kasabadan şehre giden Peri (Serenay Sarıkaya), şirketin iflas etmesi sonucu işinden atılır ve kasabasına döner. Şirketin başındaki ailenin varisi Kaan (Kaan Urgancıoğlu), Peri’den çok etkilenir ve onu kasabaya kadar takip etmeye ve orada yaşamaya karar verir. Bu alışılmış durum ailelerde pek iyi gitmez. Dizi, aşklarının ortasında bu büyük çılgınlığın üstesinden gelmeye çalışan ikilinin karşılaştıkları zorluklara odaklanıyor.

3. 2008-2010 yılının ortalarında yayınlanan Adanalı dizisinde Oktay Kaynarca ile birlikte rol alan hoş oyuncu bu dizi sayesinde adını yeterince duyurmuş olsa gerek.

Eskiden çok yakın arkadaşlar olan Yavuz (Oktay Kaynarca) ve Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt) çok farklı hayatlar seçmişlerdir. Yavuz, polis olarak hizmet ederken, Maraz Ali İstanbul’un en vahşi çetesinin lideri olur. Sofia (Serenay Sarıkaya), Yavuz’un yıllar sonra hayatına giren kızıdır.

4. 2011 yılında yayınlanan Yer Gök Aşk dizisinin 6 bölümünde Yeşim Ilgaz karakterine hayat vermiştir. Burada aslında Lale Bölümü dizisinde karakterini canlandırmıştır.

Yer Gök Aşk dizisi, Havva (Birce Akalay) ve Toprak’ın (Selen Soyder) farklı karakterlere sahip iki kız kardeşin, bölgenin en zengini Yusuf Hancıoğlu’na (Murat Ünalmış) olan aşkını ve onu isteyen Havva’nın entrikalarını konu alıyor. onu elde etmek.

5. 2010-2012 yılları arasında rol aldığı Lale Devri dizisinde Yeşim Taşkıran karakteri ile büyük ses getirmiştir.

Dizide Kayserili gelenekçi, varlıklı bir aile olan Çınar Ilgaz (Tolgahan Sayışman) ile sosyetik İstanbullu Lale Taşkıran’ın (Emina Jahović) aileleri birbirleriyle ve aşkları için kavga ederler. ikisi söylenir.

6. Son olarak hala Mira adıyla bilinen Medcezir dizisinde rol aldı ve başrolleri Çağatay Ulusoy ile paylaştı. 2 yıl süren dizi 2015 yılında final yaptı. Yani Serenay Sarıkaya 2015’ten beri ekranlarda yok!

Dizide annesi ve üvey babasıyla birlikte yaşayan Yaman (Çağatay Ulusoy), onu yaşadığı Altınköy’e götürür. Burada farklı bir hayatın içine düşen Yaman, Mira’ya (Serenay Sarıkaya) olan aşkının pekişmesiyle bambaşka bir insana dönüşür.

Sekiz yıldır ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu, şimdi de başrollerini paylaşacağı “Aile” dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile ekranlara dönüyor.

Ne diyelim, özledik!

Hatta çok yakında Show TV ekranlarında başlayacak olan dizinin ilk tanıtımını şöyle bir kenara bırakalım.

Seni TV ekranlarında görmekten çok mutluyuz Serenay!

mesudiye-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu