Ekonomi

Deckers Brands CEO’su halefiyet planını açıkladı

GOLETA, Kaliforniya – Ayakkabı ve yaşam tarzı markaları portföyüyle tanınan Deckers Brands (NYSE: DECK), yaklaşan liderlik değişikliğini duyurdu. Dave Powers, Liderlik ve İcra Komitesi Liderliği görevinden 1 Ağustos 2024’te emekli olacak. Şu anda Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Stefano Caroti, Yönetim Kurulu tarafından yürütülen bir yedekleme planlama sürecinin ardından Powers’ın yerini alacak.

2012 yılından bu yana Deckers’ta bulunan Powers, 2025 Yıllık Genel Kurul Toplantısı’na kadar Yönetim Kurulu üyesi olarak uzmanlığını şirkete aktarmaya devam edecek. Görev süresi boyunca Powers, özellikle UGG ve HOKA markalarının genişletilmesi yoluyla önemli bir büyüme sağladı ve hissedar değerini artırdı.

Yönetim Kurulu Lideri Mike Devine, Powers’ın katkıları ve liderliği için şükranlarını dile getirdi. Devine, “Görev süresi boyunca Dave, pazar trendlerinden yararlandı ve markalarımızın her birini tüketicilerin favorisi haline getirerek hissedar değerini önemli ölçüde artırdı.” Devine ayrıca Caroti’nin yeni Lider ve CEO olarak atanmasını da memnuniyetle karşıladı ve onun kapsamlı kesme deneyimini ve HOKA markasının yanı sıra Deckers’ın çok kanallı ve bölgesel operasyonlarını yönlendirmedeki önemli rolünü vurguladı.

Nisan 2023’te Deckers’a katılan Caroti, daha önce PUMA ve NIKE, Inc.’de çalıştı. Şirketlerde üst düzey görevlerde bulundu ve sektörde otuz yılı aşkın deneyime sahip. Caroti’nin CEO rolüne geçişi, sorunsuz bir teslimat süresi sağlamak için önümüzdeki altı ay boyunca Powers tarafından desteklenecek. Caroti, Deckers’ın stratejik yöne olan bağlılığının ve dünya çapındaki tüketicilerde yankı uyandıran ürünlerin sürekli yenilenmesinin altını çizdi.

Bu makaledeki bilgiler Deckers Brands’ın basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

ortacaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu