Haber

Süleyman Soylu’dan Erdoğan’a Dikkat Çeken Sözler: “Bu Ülkeye 100 Yılda Bir Onun Gibi Liderler Gelir”

Mahalle Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Süleyman Soylu dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Onun gibi başkanlar bu ülkeye 100 yılda bir gelir’ dedi.

“Bakalım el mi iyi yoksa beyefendi mi iyi?”

“Artık tüm dünya Türkiye’nin tercihine odaklandı, evet dünya önümüzde”İçişleri Bakanı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Süleyman Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çevremizdeki dünya da Türkiye’nin tercihine odaklandı. Ateşli olup olmadığınızı görelim beyefendi ya da değil. Halk mı kazanacak? ABD kazanacak mı? Bunu söyleyerek, bu azizler Pazar günü Atatürk Havalimanı’na Cumhurbaşkanımızın yanında sıraya girmek için gittiler. Tarihin en büyük mitingiyle Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldı. Sayın Cumhurbaşkanımız bu sahipleniş için tüm İstanbullulara ve her birinize teşekkür ediyor, sevgilerini sunuyor.’

“İşte Tayyip Erdoğan, fırsatı kaçırmamak için gece gündüz çalıştık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Soylu, şunları söyledi: ‘Sevgili hemşehrilerim. Ve bir şey daha yaptık. Her 100 yılda bir bu ülkeye Tayyip Erdoğan gibi liderler gelir. 100 yılda bir. Tayyip Erdoğan’ın fırsatını kaçırmamak için gece gündüz çalıştık. çaba sarfettik. Mücadele ettik. Çünkü dünyaya karşı çıkıp dünya beşten büyüktür demek yürek ister. Cesaret ister’söz konusu.

haber-gunyuzu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu