Ekonomi

KOBİ’ler için dijital dönüşümün ekonomik ve güvenilir yolu: İşte Suit

Türkiye’nin lider dijital operatörü Turkcell, Dijital İş Hizmetleri’ne bir yenisini ekledi. Kurumsal firmaların e-posta, video konferans, doküman yönetimi ve ofis uygulamaları ihtiyaçlarını tek noktadan karşılamayı hedefleyen Turkcell, ‘Business Suite’ ile global rakiplerinin yanında yerli analiz ortağı olarak hizmet veriyor.

Burada Suit, kurumların dijital iş ihtiyaçlarını Turkcell’in ekosistem markalarından çözümler ve e-posta, video konferans, doküman yönetimi ve ofis uygulamaları gibi hizmetlerle tek bir pakette sunuyor. Tüm verileri Turkcell’in Türkiye’deki yüksek güvenlikli bilgi merkezlerinde saklayan İş Suit, Türk lirası sabit fiyatlarıyla da şirketlerin bütçe planlamasını kolaylaştırıyor. Mevzuata uygun, kolay ve basit bir kullanıcı deneyimi sunan İste Suit, 7/24 sağladığı uzman desteğiyle de şirketlerin ihtiyaç duyduğu her an çözüm sunuyor. Özellikle orta ölçekli işletmelerin ve KOBİ’lerin dijital dönüşümü için büyük kolaylıklar sağlayan İste Suit, bugüne kadar 5.000’den fazla işletmenin analiz ortağı oldu.

İletişim kurmanın kolay yolu: Here Suite – E-Posta Hizmeti

Here Suite’teki yerel e-posta hizmeti, kullanıcılarına Turkcell Veri Merkezlerinde depolanan bilgilerle çok katmanlı güvenlik sunar. Birden fazla antispam ve antivirüs mimarisi ile korunan e-postalara tüm kanallardan (web, iOS, Android, diğer uygulamalar) erişilebilir. İşte Suit e-posta hizmeti, Kamuda Bilgi Güvenliğini Düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ve Dijital Dönüşüm Ofisi Rehberine uygun olarak hizmet vermektedir. Ayrıca sade yönetim paneli ile kullanıcılarına kolay bir deneyim sunar.

Firmaların yeni toplantı odası: İşte Suit – Video Konferans Hizmeti

İşte Suite’te sunulan video konferans hizmeti, iş toplantılarını dijitalleştiriyor. Orta oda oluşturma özelliği sayesinde toplantılarınızı farklı çalışma takımları için diğer odalara bölmenize olanak sağlar. Virtual Art Plan seçimi ile her yerden toplantı yapma imkanı sunan video konferans hizmetinde anket ve oylama özelliği de bulunuyor. Böylece kullanıcılar toplantılarında tekli veya çoklu anket düzenleyebilir ve anket sonuçlarını indirebilir. Burada Suit video konferans hizmeti tarayıcı, masaüstü ve taşınabilir uygulamalardan kullanılabilir.

İste Suit Doküman Yönetim Hizmeti ile bilgiler güvende

İşte Suite içerisinde yer alan doküman yönetim hizmeti ile firmaların bilgilerini aslına uygun olarak saklamalarını sağlar. Gerçek zamanlı iş birliğine olanak sağlayan bulut tabanlı ofis özelliği ile İş Suit, doküman yönetimi hizmeti ile kurum içi ve kurum dışı doküman paylaşım alternatifleri de sunuyor. Dokümanlardaki değişiklikleri versiyon olarak saklayabilen ve istenilen versiyona anında erişim sağlayabilen Here Suit doküman yönetimi hizmeti, kullanıcı ve doküman hareketlerine ilişkin kişiye özel raporlama da yapabilmektedir.

Here Suit ile ofisteki tüm işler daha hızlı

Suite’teki ofis uygulamaları hizmeti ile kullanıcılar belgeler, çalışma sayfaları ve sunumlar gibi belgeler oluşturabilir ve düzenleyebilir. Aynı doküman üzerinde birden fazla kişi ile aynı anda çalışma imkanı sunan Here Suit kullanıcıları, @mention özelliği ile doküman üzerine not da gönderebiliyor. Ayrıca kullanıcılar, belge düzenleme sırasında sohbet özelliği aracılığıyla birbirleriyle iletişim kurabilirler.

Premium kullanıcılar için 500 GB depolama alanı

Burada Suit, kullanıcılarına ‘Basic’ ve ‘Premium’ olmak üzere iki farklı paket sunuyor. Her iki pakette de 100 GB e-posta, video konferans ve ofis uygulamaları standart olarak yer alırken; Basic pakette 150 GB, Premium pakette 500 GB bulut depolama alanı bulunmaktadır. Burada Suite paketleri hakkında detaylı bilgiye https://istesuit.com/ adresinden ulaşılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu