Haber

Gürcistan’da Satılan İkizler TikTok Sayesinde Bir Araya Geldi

Gürcistan’da doğduktan sonra iki farklı aileye satılan iki genç kız, 19 yıl sonra TikTok görseli sayesinde yeniden bir araya geldi. Amy Khvitia ve Ano Sartania isimli ikizler, yakınlarda yaşamalarına rağmen birbirlerinin varlığından habersizdi. İddiaya göre doğumdan sonra kaçırıldılar ve yasa dışı olarak başka ailelere satıldılar. TikTok gösterisi ve yetenek yarışması sayesinde 19 yıl sonra birbirlerini buldular.

Amy Khvitia ve Ano Sartania genetik ikizlerdir. BBC’nin bildirdiğine göre Khvitia, 12 yaşındayken Georgia’s Got Talent adlı realite TV programında bir kız gördü ve ona çok benzediğini fark etti. Birkaç yıl sonra Sartania, TikTok’ta Khvitia’nın kendisinin yer aldığı bir fotoğrafını gördü. Ne kadar benzer olduklarını merak eden Sartania, onu sosyal medyada aramaya başladı ve sonunda onunla Facebook aracılığıyla iletişime geçti.

“Ne zamandır seni arıyorum!” BBC’nin haberine göre Khvitia kız kardeşine mesaj attı. Yanıt olarak Sartania, “Ben de” dedi. Birbirlerini tanımaya başladıklarında, aynı hastanede, artık işlevsiz bir hastanede doğduklarını, ancak doğum belgelerinin birbirlerinden birkaç hafta uzakta olduğunu fark ettiler ve bu onlara, birlikte olabileceklerini düşündürdü. kardeş olmayın. Ancak gerçek hayatta tanıştıklarında bu fikir değişti.

Khvitia BBC’ye şunları söyledi: “Tıpkı aynaya bakmak gibiydi, tamamen aynı yüz, tamamen aynı ses. Ben onunum, o da benim.” Bu arada bir şekilde ikiz olduklarını biliyordu. Sartania da “Sarılmayı sevmiyorum ama ona sarıldım” dedi.

New York Post’un haberine göre, ikizlerin biyolojik annesi doğum yaptıktan sonra komaya girdi ve bebekleri iki farklı aileye satmaya karar verenin kocası oldu.

BBC’nin haberine göre ikizler gerçeği öğrendikten sonra onları evlat edinen aileleriyle yüzleşti. Evlat edinen annelerin her ikisi de, evlat edindikleri bebeğin istenmeyen bir bebek olduğunun kendilerine söylendiğini ve kızlarının ikiz olduğundan haberleri olmadığını söyledi.

Kadınlardan evlat edinme için doktora ödeme yapmaları istendi ve bunun yasa dışı olduğunu bilmiyorlardı. Bu nedenle Gürcistan’ın farklı yerlerinde yaşamalarına rağmen birbirlerinin varlığından haberdar değillerdi. Daha sonra biyolojik annelerini buldular ve onunla buluştular.

marmara-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu