Yaşam

Yeni Sezonda Kızılcık Şerbeti Nursema Umut Ayrılığı, Alev ve Abdullah Bey Sürpriz: Bizi Neler Bekliyor?

Show TV’nin sevilen yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti, efsane sezon finalinin ardından izleyenleri heyecanlandırmayı başardı. Herkesin merakla beklediği yeni sezonda neler olacak diye soracak olursanız şimdiden bazı söylentiler dolaşıyor. Eylül ayında başlayacak olan Kızılcık Şerbeti, Nursema ile Umut’un yeni döneme ayrılığına damgasını vuracak. Gelin detaylara bir göz atalım…

Yılın en çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde yeni dönemin dedikoduları baş göstermeye başladı.

Doğa’nın Fatih’ten ayrılıp doğum yaptığı, Alev ile Pempe’nin kapıştığı, Ömer ile Kıvılcım’ın çarptığı efsane dönem finalinin ardından neler olacağı büyük merak konusu.

Dizinin son bölümlerinden Nursema’nın evliliğinin pek iyi gitmediğini anlıyoruz. Yeni iddialara göre Nursema’nın Umut ile evliliği pek başarılı olamayacak.

Farklılıklarına rağmen birbirlerine duydukları sevgiyi gördükçe aşka olan inancımızı artıran Umut – Nursema ikilisi ayrılacak.

Nursema’nın hayatına yeni biri girecek! Nursema’yı Umutsuz görmek nasıl hissettirir bilinmez ama yeni aşk efsane olacak gibi.

Pekala, Nursema’nın yeni aşkı kim olsun isterdin?

Sina Koloğlu’nun haberine göre Nursema’nın hayatına girecek olan karakter güçlü, entelektüel ve muhafazakar “Erdoğan” olacak. Kayra Şenocak’ın kendisine de hayat vereceği tartışması konuşuluyor.

Elbette Alev bu ortada boş oturmuyor. Yeni dönemde Alev, eski aşkı Rüzgar ile karşı karşıya gelecektir.

Yiğit Kirazcı’nın Rüzgar karakterine hayat vereceği varsayılıyor.

Abdullah Bey ve Alev’in yeni dönemde büyük bir sürpriz yapabileceği konuşuluyor.

Ne olacağını düşünüyorsun? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu