Haber

Çorlu Tercih ve Tanıtım Günleri Büyük İlgi Gördü

Çorlu Belediyesi tarafından 14 üniversite, özel okul ve kurs merkezinin katılımıyla düzenlenen Çorlu Tercih ve Tanıtma Günleri’nden 1.150 öğrenci faydalandı.

Çorlu Belediyesi, bu yıl hayata geçirdiği projeyle, Haziran ayında gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversiteye yerleşmek isteyen öğrencilere tercih temeli sağladı.

Gençlerin mesleği ve geleceği için çok değerli olan ve gerçek tercihlerle eğitim hayatlarına devam etmelerini sağlayan Çorlu Belediyesi, öğrenci dostu projesiyle gençlere destek oldu.

14 üniversite, özel okul ve kurs merkezinin katılımıyla düzenlenen Çorlu Tercih ve Yükseltme Günleri’nden 1.150 öğrenci yararlanırken, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, İstanbul Esenyurt Üniversitesi, İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul Rumeli Üniversitesi , Lefke Avrupa Üniversitesi. , Yakın Doğu Üniversitesi, Özel Trakya Koleji, Çorlu Denklem Kursu, Çorlu Bireysel Özel Eğitim Kursu, Çorlu Analiz Kurs Merkezi, Çorlu Bilim Altın ve Yanlış Tepki Kursu Kişisel Gelişim Kursu, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarda gençler, geleceklerini şekillendirecek olan eğitim hayatları hakkındaki gerçekler. Üniversiteleri yakından tanımaları için bilgi verdiler; Ayrıca merak ettikleri soruları yanıtlayarak danışmanlık hizmeti de verdiler.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen Çorlu Tercih ve Tanıtma Günleri’ne katılan gençler ve aileleri, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu