Haber

Amed Sportif Etkinlikler Afyonspor maçı seyircisiz oynanacak

Diyarbakır’da oynanan Şanlıurfa maçı sonrası saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynaması yasaklanan Amed Sportif Aktiviteler, bu hafta evinde oynayacağı Afyon’da oynayacak. sporMaça seyircisiz gidecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta görev yapan Amed Sportif Aktiviteler, ligin 26. haftasında Cumartesi günü saat 14.00’te Afyonspor’u konuk edecek. Şanlıurfa maçı sonrası saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynaması yasaklanan yeşil-kırmızılı oyuncular, bu hafta seyircisiz oynayacak. Amedspor Yüksek İstişare Meclisi Üyeleri, Şehmus Özer Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından sporculara şeker ikramında bulunarak destek ziyaretinde bulundu.

Amedspor Kulübü Başkanı Selahattin Yıldırım, “Yüksek İstişare Kurulu üyelerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, spor taban birliğimize, gözümüz kulağımız basınımıza ve her zaman yanımızda olan mükemmel taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bursa’da yaşadığımız olaylarda bizi yalnız bırakmayan 12. adam olarak tarafımızı tutuyoruz.” dedi.

Afyonspor maçı hazırlıkları devam ediyor

Amedspor, Afyonspor maçı öncesi hazırlıklarına Teknik Direktör Ahmet Yıldırım nezaretinde Şehmus Özer Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Isınma çalışmaları ile başlayan antrenman 5’e 2 kapma, pas ve preslerle devam etti. Ardından geniş alan pas çalışmaları yapan ekip, antrenmanın son bölümünde 3 sette yarı sahada çift kale maç oynadı. Antrenman düz koşu ile sona erdi. – DİYARBAKIR

haber-horasan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu