Yaşam

Yalıçapkını Saffet Ediz Akşehir Ayak Koklama Sahnesine İtiraf Etti!

Yalıçapkını’nda Saffet’e hayat veren başarılı oyuncu Ediz Akşehir, günlerdir gündem olan ayakkabı koklama ve ayak masajı sahnesi hakkında konuştu. Olayla ilgili birçok itirafta bulunan Akşehir, YouTube kanalı Bi’ Başka’ya sahnenin detaylarını anlattı.

Kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=5QhKD…

Sezonun en sevilen ve en çok izlenen yapımlarından biri olan Yalıçapkını, şüphesiz Türk televizyon tarihinin en iyi yabancı dizileri listesinde yerini aldı. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı dizi daha ilk bölümden izleyiciler tarafından sevildi.

Sadece başrol oyuncularının karakterleri değil, dizideki tüm karakterler her hafta gündemimizdeydi.

Dizide farklı karakterlerin yer almasıyla birlikte gerilim ve heyecan giderek arttı. Özellikle Fuat’ın ölümü, Ferit’in gemileri yakması, Ferit’in finalde vurulmasından bahsederken çok lezzetli bölümler izledik.

Dizinin yeni karakterlerinden biri olan Saffet de izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Tuhaf fetişlerine tanık olduk.

Özellikle Suna ile evlendiği gece Suna’nın ayakkabılarını koklayıp ayaklarına masaj yaptığı sahne çok konuşulmuştu.

Saffet’in ayak fetişi olduğu kimsenin aklına gelmezdi. Sosyal medyada gündem olan sahnenin başkahramanı Saffet’e hayat veren Ediz Akşehir, ilk okuduğunda neler hissettiğini ve sahnenin detaylarını da anlattı.

Bi’ Başka adlı YouTube kanalına katılan Ediz Akşehir, sahne ilk geldiğinde gergin olduğunu belirterek, “Ne olacak, nasıl yapacağız” dedi. Rol arkadaşı Beril Pozam’ın kendisini rahatlattığını söyleyen Akşehir, “Orada kurduğumuz iletişim, o rahatlık aşamasına da yansıdı. Daha sonra Alptekin hocam sağ olsun. Güzel bir tarafa gitti.” dedi.

“Sahne güzeldi. Çok rahatsız ediciydi. Örneğin vizyona girdiğinde izlemeye cesaret edemedim. Bu yüzden ilk başta cesaret edemedim çünkü neyle karşılaşacağımı bilemedim.” terimleri kullandı.

Akşehir, “Kendimi tiksindirmek istemedim. Genel olarak yorumlar güzel. Çok sinir bozucusun, kötüsün, iğrençsin ama oyuncu olarak iyi yapıyorsun.” Sözlerini ekledi.

O sahneyi buradan izleyebilirsiniz:

ergani-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu