Haber

Pantene ve PI Kadın Kanser Derneği Bir Kez Daha “Birlikte Daha Güçlüyüz” Dedi!

Dünyanın bir numaralı* saç bakım markası Pantene, PI Kadın Kanserleri Derneği ile 28 Mart’ta Feriye’de düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Pantene’nin Türkiye’de yaptığı en büyük peruk bağışının deprem bölgesindeki kanser hastalarına öncelik verilerek yapılacağının duyurulduğu etkinlikte reklamcılar Demet Özdemir ve Demet Işıl ile PI Kadın Kanser Derneği Liderleri Karataş ve Ayşe Arman’a Dilek Tutuyor. , aynı zamanda ‘Saçını Göster’ kampanyasının ikinci reklam filmi de izlendi. konuşmacı olarak gerçekleşti.

Kanserle mücadele eden kadınları desteklemek amacıyla 2020 yılında Pembe İzler Kadın Kanser Derneği ile yola çıkan Pantene, 2023 yılında da bu anlamlı iş birliğine devam ettiğini duyurmak ve 1-7 yılı öncesinde bir kez daha “Birlikte daha güçlüyüz” demek. Nisan Ulusal Kanser Haftası. 28 Mart’ta Feriye’de buluştular. 2020 yılından bu yana kadın kanserlerine ve erken teşhisin değerine dikkat çekmek amacıyla kemoterapi tedavisi sırasında saçları dökülen yüzlerce kadına peruk bağışlandığı proje, bu yıl da Pİ Derneği işbirliğiyle devam ediyor. Pantene’nin Türkiye’de bugüne kadar yaptığı en büyük peruk bağışı.

Pantene, Peruk Bağışı Projesine Önceliği Deprem Kurbanlarına Vererek Devam Edeceğini Açıkladı!

Moderatörlüğünü Ayşe Arman’ın yaptığı etkinlikte bugüne kadar yüzlerce kadının hayatına dokunan projenin devam ettiğini duyurmak üzere P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya Kurumsal Bağlantılar ve Medya Müdürü Generation Kılıçal, Marka Elçisi Demet Özdemir, PI Kanser Kadınları Derneği Lideri Dilek Karataş ve Kanser Savaşçısı Influencer Demet Işıl konuşmacı olarak yer aldı.

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İrtibat ve Medya Müdürü Generation Kılıçal, Pantene’nin “Saçınızın Gücünü Göster” kampanyası ve devam eden peruk bağışı ile ilgili niyetini şu formda açıkladı; “Marka Elçimiz Demet Özdemir ve Olimpik Boksör Buse Naz Çakıroğlu ile başladığımız yolculuğumuz şimdi kanseriyle mücadelesinde saçlarından güç alan ve umudunu tüm takipçileriyle paylaşan Influencer Demet Işıl ile devam ediyor. Saçın sadece güzel olmaktan ibaret olmadığı, her kadın için çok daha derin anlamlar taşıdığı bilinciyle hazırladığımız kampanyamızdaki amacımız, güçlü saç hikayesi olan kadınların hikayelerini paylaşarak tüm kadınlarımıza güç kaynağı olmaktır. ”

2020 yılında başlayan bu yolculuğun ilk adımlarından bu yana Pantene ile “Saçının Gücünü Göster” kampanyasında yer alan Pantene Marka Elçisi Demet Özdemir, Marka Elçisi Demet Özdemir; “Pantene ve PI Kadın Kanserleri Derneği güçlerini birleştirdi ve şiddet içeren süreçlerden geçen birçok kadına yaptıkları peruk bağışıyla umut oldu. “Birlikte Daha Güçlüyüz” diyerek başladığımız bu iş birliğini güçlendiriyor, birlikte yeni bir yola çıkıyoruz. Yaşadıklarıyla herkese ilham veren güçlü kadın Demet Işıl ile hikayelerimizi anlatmaya devam ediyorum, kanser hastalığı ve tedavi sürecinde herkese örnek olan Demet Işıl’ın hikayesinin bana ve tüm kadınlara ilham olmasını diliyorum. güçlerini saçlarından alanlardır.” söz konusu.

PI Kanserli Kadınlar Derneği Lideri Dilek Karataş, Pantene ile yaptıkları iş birliğine ilişkin fikirlerini dile getirerek, depremden etkilenen kadın kanser hastalarına peruk bağışına öncelik vereceklerini söyledi. Dilek Karataş da Pantene iş birliğine ilişkin görüşlerini şu şekilde dile getirdi; “Yapmış olduğumuz peruk bağışı ile kadınlarımıza moral ve umut desteği sağlamaya çalışıyoruz. Tıpkı Pantene gibi biz de saçımızın sadece güzellikten ibaret olmadığının bilincindeyiz. Bir kadının özellikle kanser tedavisi sırasında kendini güçlü hissetmeye ihtiyacı olduğunu kendi deneyimlerimden biliyorum. Saçlarımız, bizi iyi hissettiren, sağlıklı olduğumuzu, bir savaş kazandığımızı kanıtlayan ve zamanla gücümüze dönüşen bir parçamızdır.”

Son olarak Kanser Savaşçısı, Yazar ve Etkileyici Demet Işıl konuştu. “Saçlarının Gücünü Göster” kampanyasının ikinci ayağında ilham veren hikayesini tüm izleyicilerle paylaşan Demet Işıl, kanser ve kemoterapi sürecini şu sözlerle anlattı; “Kemoterapi sonrası en çarpıcı an, kanser olduğunuzu öğrendikten sonra saçlarınızın dökülmeye başladığı andır. Aynadaki yansımanıza bakarken hastalık gerçeğiyle yüzleşirsiniz. Moralinizi yüksek tutmanız gereken süreçte etki hissi verir. İşte o anlarda peruk, saç köklerinizi enfeksiyondan koruyan, aynı zamanda aynadaki yansımanıza bakmanız için bir sebep sağlayan bir aksesuara dönüşüyor. Pantene ve Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği’nin bu yıl da peruk bağışına devam edeceğini açıkladığı bir etkinlikte yer almak benim için çok anlamlı. Çünkü kimsenin anlayamadığı bir süreçten geçen kanser hastaları için peruk, bu değişim sürecindeki gücünüzdür.”

Pantene’nin Türkiye’de bugüne kadar yaptığı en büyük peruk bağışı ile kemoterapi sürecinde saçlarını kaybeden yüzlerce kadına kendi saçlarına kavuşana kadar peruk desteği verilecek, öncelik beyin sarsıntısı bölgesinde ikamet eden veya kemoterapi tedavisi gören kadınlara verilecek. afet nedeniyle göç etmek zorunda kalan.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu