Ekonomi

Çobantur Boltaş, TurkLog Deniz Taşımacılığı’na Ortak Oldu

Çobantur Boltaş, stratejik hedefleri doğrultusunda yeni atılımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Lojistik sektörünün 45 yıllık markası, geçtiğimiz günlerde deniz taşımacılığı konusunda deneyimli bir ekibe sahip olan TurkLog ile yüzde 50 paydaş oldu.

Çobantur Boltas CEO’su Selman Çoban, artık denizyolu konteyner taşımacılığı operasyonlarını TurkLog ile yürüteceklerini, daha güçlü ve rekabetçi bir altyapıya sahip olduklarını belirtti. TurkLog Yönetici Ortağı Onur Akkuzu, markalar arasında know-how alışverişi ile belirlenen ortak hedeflere daha hızlı ilerleyeceklerini söyledi.

Lojistik sektörünün ana markalarından Çobantur Boltaş, deniz taşımacılığı yapan TurkLog’a ortak oldu. Gerçekleştirilen iştirak ile Çobantur Boltaş, deniz taşımacılığı faaliyetlerini TurkLog markası üzerinden yürütecek.

Çobantur Boltas CEO’su Selman Çoban, TurkLog’un denizyolu konteyner taşımacılığındaki tecrübesi ve Çobantur Boltas’ın mevcut servislerdeki tecrübesiyle sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en etkin lojistik hizmet sağlayıcılarından biri olma yolunda adımlar attıklarını vurguladı. Diğer ulaşım modlarındaki tecrübemiz ve atılımlarımızla birleştiğinde, Ayrıca deniz yolundaki gücümüzü ve bu alandaki hizmetlerimizin kapsamını artırmaya odaklandık. İşbirliğimizin ardından, TurkLog’un yaygın acente ağı ve altyapısı ile denizcilik operasyonlarındaki gücümüze güç katacağız.dedi.

“Deniz güzergahında pazar payımızı artırmaya odaklandık”

Çoban, TurkLog’un çok güçlü ve geniş bir ağa sahip olduğunu, böylece uzmanlıklarını tüm dünyaya yansıtabileceklerini söyledi.

Çobantur Boltas’ın intermodal ve kara yolu bilgileri ile TurkLog’un deniz yolu bilgilerinin birleştirilmesinin önemine vurgu yapan Çoban, şunları kaydetti: Müşterilerimize her hizmeti en doğru şekilde sunabilen marka haline geldik. Son yıllarda rekabetçi hale gelen denizyolu konteyner taşımacılığındaki konumumuzu daha da güçlendireceğiz. Küresel bir lojistik şirketi olma hedefimiz ve 2023 vizyonumuz doğrultusunda bu alandaki hizmetlerimizi tüm dünyaya yaymayı hedefliyoruz.” söz konusu.

“Ortak Hedeflere Birlikte Daha Hızlı Yürüyeceğiz”

TurkLog Yönetici Ortağı Onur Akkuzu, Çobantur Boltaş’ın sahip olduğu ekipman sayısı, 45 yıllık geçmişi ve küresel ağı ile kendilerine büyük bir vizyon katacağını belirtti. Karşılıklı bilgi alışverişi ile belirlenen ortak hedeflere daha hızlı ilerleyeceklerini belirten Akkuzu, 2023 yılını daha büyük bir pazar payıyla kapatmak için hedeflerini büyüttüklerinin altını çizdi.

Akkuzu, FCL ve LCL konteyner taşımaları ile Türkiye ile dünyanın herhangi bir limanı arasında farklı departmanlara ait her türlü yükü güvenle taşıyabileceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haber-andirin.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu