Haber

Bursa’da karayolunda zincirleme kaza: 4 ölü, 7 yaralı (2)

?KAMERADA KAZA

İstanbul-Bursa-İzmir Karayolu Selçukgazi mevkiinde 4 otomobilin karıştığı, 4 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı kaza, karayolu üzerindeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Hasret Savun’un (37) kullandığı 34 ZM 9005 plakalı otomobil bariyerlere çarparak yola savrulurken, olay yerine gelen Yakup Terzi (57) idaresindeki 34 KT 1194 plakalı otomobil yola savruldu. Daha önce kaza yapan ve sağ şeritte duran Bünyamin Sivri (34) idaresindeki yardım etmek için durdu. Şehmuz Karabulut idaresindeki 34 BLK 062 plakalı otomobil ile 34 NK 7990 plakalı otomobille bekleyenlerin arasına daldığı görüldü. Otomobilin yanında bekleyen kişilerin çarpmanın şiddetiyle metrelerce savrularak otoyola düştüğü anlar kameraya yansıdı.

ÖLÜLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ Kazaya 4 otomobil karışırken, Cansu Bağış (23), Serpil Terzi (47), Naz Terzi (15) ve Betül Parıltı Terzi (25) hayatını kaybederken, otomobil sürücüleri Yakup Terzi, Kazada Hasret Savun, Bünyamin Sivri ile yolculardan Defne Naz Savun (8), Özer Yağız Savun (10), Reyhan Mahmasahatova (31) ve Sercan Çalık (34) yaralandı.

Yaralılar tedavi için Gemlik Devlet Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesine kaldırılırken, kazada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Semih ŞAHİN-Nevruz İLİMDAROĞLU/BURSA,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu