Haber

İzmir’de evin çatısına düşen genç yaralandı

İZMİR’in Konak ilçesinde fırtına nedeniyle tek katlı bir evin çatısı çöktü. O sırada evde bulunan Fehmi A. (22), komşuları tarafından kurtarıldı.

Olay, akşam saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Toros Sokak’ta bulunan tek katlı konutta meydana geldi. Fırtınanın etkisiyle tek katlı evin çatısı o sırada evin içinde bulunan Fehmi A.’nın üzerine düştü. Gürültüyü duyan mahalleli, çatısı çöken eve koştu. Ali Ataberk Kılıç (21), evin içinde mahsur kalan Fehmi A.’yı serbest bıraktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Fehmi A.’nın durumunun iyi olduğu bildirildi.

KOMŞU ‘İÇERİDE BİRİ VAR’ DEDİ. ‘ÇOK’ GİRDİM

Çöken çatının altında kalan genci kurtaran Ali Ataberk Kılıç, “Derneğimizde oturuyorduk. Bir ses geldi. Dışarı çıktık, yukarıdan bir şey düşmüş herhalde dedik. ev çöktü, komşu ‘içeride biri var’ dedi. “Panik içinde titreyen bir kişi vardı. ‘Aileme ulaşmam lazım’ dedi ve cep telefonunu bulmamı istedi. Ama bulamadım. Kendisi olamamak üzereydi. Onu çıkardım.”

bagcilarajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu