Ekonomi

Bursa Uludağ’da fiyatlar Erciyes ve Kartalkaya’ya göre uygun mu?

Esmanur GÜLBAHAR / Ömer DEMİR / Musa YEŞİLDAĞ / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) –Kış sezonunun başlamasıyla birlikte Uludağ Talebi oldukça arttı. Bu talep artışının ardından gelen fiyat merakı da insanların kafasındaki en büyük soru işaretlerinden biri oldu. Uludağ’da turizmİşletmeci Ertan Soyak, 2024 kış dönemi fiyatlarıyla ilgili Herkes Duysun muhabirine açıklamalarda bulundu.

BİR GECE 3-4 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Kendi işletmesinin fiyatlarının oldukça ekonomik olduğunu belirten Ertan Soyak, “Uludağ’da turizm işletme Bazı şeylerim var. Fiyatlarımız diğer otellere göre oldukça ekonomik olduğundan bu konuda oldukça rahat ettiğimizi söyleyebilirim. Ortalama 3-4 bin liradan başlıyor. Hafta içi ve hafta sonu tarifeleri elbette farklılık göstermektedir. Kahvaltı, öğle yemeği, beş çayı, akşam yemeği ve gece çorbası olarak da kullanılabilir. hizmet Veririz. Misafirlerimiz bu durumdan çok memnun, biz de herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz.” söz konusu.

DEPREM VE PANDEMİ ULUDAĞ’I AĞIR ETKİLEDİ

Deprem, pandemi ve yağış oranının son 2 yılı çok kötü etkilediğini belirten Soyak, şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğiniz gibi büyük bir deprem felaketi ile göz göze geldik. Yağış hızı da bunu etkileyen faktörlerden biridir. Ortaya pandeminin atılmasıyla birlikte geçtiğimiz yılların bizim için daha kötü geçtiğini söyleyebiliriz. Uludağ bölgesi olarak fiyatlarımızın hem Kayseri’ye hem de Kartalkaya’ya göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kayak için en iyi fiyatlar Uludağ“İçinde olduğu çok açık.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu