Haber

Nazi başkanı Mustafa Yeneroğlu ve Tanju Özcan Twitter’da kavga etti

Kadınlara yönelik aşağılayıcı sözler kullanan ve mülteci faciası sözleriyle sık sık gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Twitter’dan şu paylaşımı yaptı:

“Uyuyamıyorum.. Delirmek üzereyim… 13 milyon mülteci, bundan 10 yıl sonra 20 milyon terörist demek! Umarım paylaşımlarımı bıçak çekip, çocuklarımızı, esnafımızı gasp ettiklerinde hatırlarsınız! Ama o zaman geç kalacağız! Bu seçim artık bir seçim değil! Sığınmacıları seven RTE mi yoksa gitsin diyenler arasında referandum mu… Lütfen oylarınızı dikkatli kullanın kardeşim!”

14 Mayıs seçimlerinde CHP listesinden milletvekili seçilen DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu, Özcan’ın tweet’ini aktararak, “Bu Nazi başı ya akıl hastanesi ya da hapishane, onun toplum içinde görev yapması asla kabul edilemez! ” tepki gösterdi.

Yeneroğlu, “Sığınmacılar ve sistematik olmayan göç meselesi sağlam politikalarla yönetilmelidir. Asılsız verilerle akıl almaz tezler ortaya koyan, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, suç işleyen bu Nazi başının da asla kabul edilemez. bir akıl hastanesinde veya hapishanede ve bir kamu görevi yapmak!” sözünü kullandı.

Tanju Özcan, kendisine tepki gösteren Yeneroğlu’na şu yanıtı verdi: “Siyasete girdiğimizde @myeneroglu iktidar partisiydin, AKP’den atılırsın, sonra gel CHP’nin oylarıyla seçilirsin. O halde kayyum tayin edilmem, akıl hastanesine yatırılmam için çağrı yapın. Ulan Yeneroğlu; 4 yıldır baş koltuğun belediye başkanıyız. RTE beni korkutamadı, FETÖ, PKK, Hizbullah korkutamadı. Senden korkuyor muyum? Utanmaz adam!!! 1 kuruş katkıda bulunduysanız, 10 kuruş kaybettiniz.” (HABER MERKEZİ)

tavsanli-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu