Yaşam

Barış Arduç’tan Yeni Proje Müjdesi

Oyunculuğu ve performansıyla beğeni kazanan Barış Arduç, yeni tarzıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu, kız babası olmayı anlatırken yeni projelerin de müjdesini verdi.

Gupse Özay ile 2014 yılında Deliha filminde başrol oynayan Barış Arduç, proje sonrasında ilişki yaşamaya başlamıştı. Çift ilişkilerini 2020’de evlilik ile sürdürürken 9 Eylül 2022 tarihinde de ilk bebeklerini kucaklarını almıştı. Gupse Özay ile Barış Arduç’un hamilelik süreçleri de sosyal medyada yakından takip edilirken başarılı doğum sonrasında çiftin kız bebekleriyle yaşamı başladı. Jan Asya adını verdikleri kız bebekleriyle zaman zaman fotoğraflar ve özel anlar paylaşan çift sevenlerinden de büyük beğeni aldı.

Barış Arduç’tan Yeni Proje Müjdesi

Barış Arduç: Babalığı Çok Sevdim

Kızı ile özel bir bağ kurduğunu ve birlikte eşinin işi nedeniyle vakit geçirdiklerini söyleyen Barış Arduç,  “Çok iyiyiz. Sabah kızımla vakit geçirdim Gupse’nin röportajları var diye. Ben çok sevdim babalığı. Büyüyor, iki yaşına doğru gidiyor, çok çabuk büyüyor, harika bir duygu bu. Her anında onun yanında olmak ve büyüdüğüne şahit olmak anlatılmaz yaşanır. Ben de doya doya yaşıyorum onu, çok da konuşup kendi kıymetini yitirmesini istemiyorum, şimdilik bir cümleyle noktalayalım daha sonra uzun uzun konuşuruz”  diyerek düşüncelerini dile getirdi. Kız babası olmanın anlatılamayacak bir şey olduğunu ve ancak yaşanabileceğini ifade eden Barış Arduç, bu sözleriyle sosyal medyada da destek aldı.

Barış Arduç evlilik ve devamındaki hamilelik süreci nedeniyle projelerde yer almazken bundan sonraki süreçte yeni projeleri kabul edeceğini de açıkladı. Yeni film projesi için görüşme aşamasında olduğunu açıklayan oyuncu, anlaşmaların büyük oranda tamamlandığını ve planlamalara göre Mayıs ayında sette çekimlere başlayacağını söyledi. Film projesinin dışında dizi için de görüşme yaptığını söyleyen Barış Arduç, dizi projesi için daha seçici olduğunu ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu