Haber

BUSKİ’den MASKİ’ye ziyaret

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon Yönetimi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, BUSKİ Genel Müdürlüğünde gelen konuklarını ağırladı.

Bu kapsamda, Bilgi Süreç Daire Lideri Fehmi Özcan, BUSKİ Bilgi Süreç Daire Lideri Gürkan Yaman’ı kurumda konuk etti. Daire Lideri Özcan, Yaman’a, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vatandaşa süreç kolaylığı sağlaması için büsbütün kurum bünyesinde yürütülen çalışmalar ile hayata geçirilen MASKİ Pratik Aygıtı ile SUMATİK’ler hakkında da BUSKİ yetkililerine bilgi veren Özcan, başka kurum ve kuruluşlarla daima istişare halinde olduklarını belirtti.

Bilgi Süreç Daire Lideri Fehmi Özcan, “Büyükşehir Belediye Liderimiz Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Manisalıların refah düzeyini yükseltmek için çalışıyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgi almak için Yönetimimizi ziyaret eden BUSKİ Genel Müdürlüğü Bilgi Süreç Daire Lideri Gürkan Yaman’ı da kurumumuzda konuk ettik. Yaman’a MASKİ Pratik Cihazımızda AR-GE Ünitemiz tarafından yaptığımız yeni süreç kolaylıklarını anlattık. Hemşehrilerimizin gereksinim duyduğu her hizmeti birer birer hayata geçirmeye ve öbür kurumlarla da deneyimlerimizi paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu