Ekonomi

TMSF’den 19 lüks araç ihalesine uyarı

TMSF, düzenlediği lüks araç ihalesi nedeniyle isteklilerin kurumun adı ve logosu kullanılarak aldatıldığı yönündeki haberlerin ardından açıklama yaptı.

TMSF, bir kamu kurumu olarak satışları ilgili mevzuat çerçevesinde gerçekleştirdiğini ve bunların şeffaflık ilkesine uygun olduğunu vurgulayarak, bu satış süreçlerine hiç kimsenin aracılık edemeyeceğini belirtti.

TMSF, yakın zamanda açıkladığı ihalelerin lüks araçların da dahil olduğu ihalelerin, ihale şartnamelerine itirazı olmayan herkesin katılımına açık olduğunu, tüm ihale bilgilerine kurumun https://www.tmsf.org internet sitesinden ulaşılabileceğini kaydetti. .tr.

TMSF Kurumsal Bağlantı Direktörlüğü’nden yapılan açıklamada, kamuoyunda “çanta satıcıları, aracılar, komisyoncular” olarak bilinen kişilere karşı dikkatli olunması gerektiği, çok düşük fiyatlara araç almanın mümkün olmadığı vurgulandı. bir duyuru.

22 Şubat günü saat 10.00’da TMSF binasında gerçekleştirilecek ihalede Bentley, Porsche, Mercedes ve Land Rover başta olmak üzere çeşitli marka ve modellerde 19 araç satışa sunulacak.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu