Teknoloji

14 Günlük Pil Ömrüyle Huawei Band 9 Tanıtıldı

Huawei, akıllı bileklik serilerini yeni modeliyle genişletti. Huawei Band 9 resmen tanıtıldı. İşte Huawei Band 9 özellikleri…

Türkiye’de de satış yapan Huawei, yeni akıllı bileklik modeli için resmi tanıtımını gerçekleştirdi. Uzun pil ömrü ve daha hafif yapısıyla dikkat çeken yeni Huawei Band 9, tam batarya ile 14 gün boyunca kullanılabiliyor. Uzun pil ömrü sayesinde saat ve spor takibi gibi pek çok işlevi yerine getirebilen akıllı bileklik, şirketin pazarda daha iddialı bir şekilde yer almasını sağlayacak.

Huawei Band 9 Özellikleri Neler?

Huawei Band 9 modelinde temel hedef spor takibi. En iyi fitness takipçisi olarak yer alacak yeni modelde, önceki serinin öne çıkan özelliklerini ve tasarımını takip ediyor.  Daha hafif ve ciltte herhangi bir sorun yaratmayacak malzemelerle desteklenen Huawei Band 9, gün boyunca kolda herhangi bir rahatsızlık yaratmadan kullanılabilecek. Satışa mavi, pembe, sarı, beyaz ve siyah seçenekleriyle satın alınabilecek Huawei Band 9, bilekliklerde klasik olan dikdörtgen yapıyı takip ederken oval hatlarıyla dikkat çekiyor.

14 Günlük Pil Ömrüyle Huawei Band 9 Tanıtıldı

Teknik özelliklerinde ise 1.47 inç AMOLED ekran, pil ömrüyle dikkat çekici. Normal kullanımda dolu batarya ile 14 gün kesintisiz kullanım sunan bileklik, tüm özellikleriyle kullanıldığında ise 9 gün boyunca kullanılabiliyor. Şarjı uzun gitmesinin yanı sıra yüzde 100’lük doluluk oranına 45 dakikada ulaşan Huawei Band 9, hızlı şarjıyla da böylece kullanımda pratiklik sunuyor.

Yeni bileklikte spor modunda 100’ü aşkın etkinlik destekleniyor. Uyku takibinin de yapıldığı Huawei Band 9’da TruSleep 4.0 kullanılıyor. Böylece pek çok akıllı saatte yer alan gelişmiş uyku takibi de Huawei Band 9’da yer alıyor. Yeni bileklikte Bluetooth 5.3 ile bağlantı sağlanıyor.

keciborluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu