Haber

TikTok Videosu Çektiği İçin Eşini Öldüren Adamdan Cin’e Soru Yanıtlatan Kadına: Haftanın TikTok Gündemi

Her hafta olduğu üzere bu hafta da TikTok gündeminde büyük olaylar yaşandı. TikTok’ta uyuyarak 400 bin dolar kazanan adamdan, viral haline gelen kırmızı oje akımına kadar… Hızlandırılmış TikTok turuyla tüm konulara 5 dakikada hakim olmanı sağlıyoruz. İşte bu haftanın ses getiren TikTok olayları.

1- TikTok’ta yeni bir furya başladı. 1 milyon takipçili Jakey Böehm, yalnızca canlı yayında uyuyarak aylık 35 bin dolar gelir elde ettiğini açıkladı.

2- Muğla’da öldürülmüş halde cesedi bulunan Sevim Çet’in katilinin, eşi Özgür Çet olduğu ortaya çıktı. Kabahatini itiraf eden katil koca ‘Eşim bizimle ilgilenmiyordu. Sürekli ‘TikTok’ isimli uygulama üzerinden videolar çekiyordu’ dedi.

3- FBI tarafından Çin merkezli toplumsal medya devi TikTok’un, ulusal güvenlik endişelerini artırdığı ve kapatılması gerektiği yönünde uyarılar yapıldı.

4- TikTok fenomeni Elisa Durulay, katıldığı moda programında yaptığı samimi açıklamalarla jüri üyelerini ayağa kaldırdı.

5- TikTok’un Hükümdarı olarak bilinen Khaby Lmae de toplumsal medyanın en dikkat alımlı isimlerinden bir tanesi. Kısa vakit içerisinde tanınan hale gelen Khaby Lame’in fenomen olmadan önceki hayatı merak ediliyor.

6- ABD’de bir zincir markette yaptığı alışverişi çok steril bir biçimde yansıtan TikTok kullanıcısının aldıklarının akabinde Türkiye’de bu alışverişin ne kadar tutacağı merak konusu oldu.

7- TikTok’ta bir bayan canlı yayın açarak insanların sorularını ‘Cin’e cevaplattı.

8- TikTok platformu her gün yeni bir dünya trendini belirliyor. Son vakitlerde tanınan olan ‘kırmızı oje teorisi’ TikTok gündeminden düşmez hale geldi.

9- TikTok akımına katılan Emirhan, sevgilisi Büşra’yla olan anılarını kayıt altına alıp bir görüntü hazırladı. Üzücü sona sahip görüntü TikTok kullanıcıları tarafından çok konuşuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu