Haber

Rize’de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kadın Tutuklandı

Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda organlarında uyuşturucu madde bulunduğu tespit edilen iki kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Rize’de uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, uyuşturucu ve uyarıcı madde getirdiği düşünülen kişi ve gruplara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Rize il merkezinde yabancı uyruklu iki kadının şahısları ve eşyalarında arama yaptı. Aramalarda bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Polisin titizlikle yürüttüğü operasyon kapsamında şahıslar, ceset muayenesi için hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan incelemelerde MK isimli kişinin iç genital bölgesi ve anüs bölgesinde iki modül halinde yabancı cisim tespit edildi ve hemen tıbbi müdahale yapıldı. Müdahalede çıkarılan cismin metamfetamin olduğu anlaşılırken, 2 kişiden toplam 7 kesikte 534,53 gram kapsül şeklinde metamfetamin ele geçirildi.

MK ve LE isimli şahıslar, Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tutuklanarak gerekli adli işlemlerin ardından ilgili makamlarca cezaevine gönderildi. – RİZE

haber-aliaga.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu