Ekonomi

PETRONAS Madeni Yağlar, Elektrikli Araç Sıvılarına Yönelik Artan Talebi Karşılamak İçin Yeni Enerji Araç Sıvıları İş Birimini Başlatıyor

PETRONAS Lubricants (PLI), elektrikli araç (EV) pazarı için özel olarak tasarlanmış sıvı analizlerinin araştırılmasını, geliştirilmesini ve pazarlanmasını desteklemek amacıyla yeni kurulan Yeni Enerji Taşıt Sıvıları İş Birimi’ni başlattı.

 

Bu yeni birim, EMEA genelinde elektrikli araçlara yönelik artan talebe doğrudan yanıt vermek üzere oluşturuldu. Birimin yönetimi şirketin önceki EMEA Pazarlama Müdürü James Mark tarafından üstlenilecek. 2022 yılında dünya genelinde satın alınan her yedi binek araçtan birinin elektrikli araç olacağı, 2021 yılına göre satışlarda yüzde 60 artış anlamına geliyor. Avrupa Birliği Mevzuatı ve emisyon azaltımına yönelik teşvikler ve trendle birlikte bu rakam artmaya devam edecek. Tüketicilerin daha sürdürülebilir araç kullanmasını hedefliyoruz.

 

Elektrikli araçların yaygınlaşması, otomotiv ve madeni yağ endüstrileri için yeni zorluklar doğuruyor. PETRONAS Madeni Yağlar, bu segmentte önemli bir küresel oyuncu olmak ve müşteri gereksinimlerini karşılayan yüksek performanslı çözümler sunmak için yatırım yapmaya kararlıdır.

 

Yeni iş biriminin lansmanı, elektrikli araç segmenti için güçlü teknik yetenekler oluşturmanın yanı sıra, PETRONAS Madeni Yağlar pazar liderinin, PETRONAS Iona RESIDENTIAL ürün yelpazesinin yarattığı ivmeyi temel alarak mühendisliğin bir sonraki aşamasına doğru attığı adımı simgeliyor. ürünler. PLI, müşterilerin elektrikli araçları benimsemelerine yardımcı olmak ve içten yanmalı motorlardan (ICE) elektrikli araçlara geçişin getirdiği güç geçişine hazırlanmak için kapsamlı madeni yağ uzmanlığından daha da yararlanmaya kararlıdır.

 

PLI Yeni Elektrikli Araç (NEV) Sıvıları İş Birimi Yöneticisi  James Mark, şunları söyledi: “Otomotiv endüstrisi için heyecan verici bir dönemde yaşıyoruz; yollarda her zamankinden daha fazla araç türü görüyoruz, her biri farklı gereksinimlere ve performans ihtiyaçlarına sahip. Tasarım için araştırma ve geliştirme ekiplerimize liderlik etmekten heyecan duyuyorum. yarının elektrikli araç sıvısı analizleri bugün PLI’ “Yeni Elektrikli Araç (NEV) İşimizi büyütmeyi ve bu segmentte değerli bir küresel oyuncu olmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

 

PETRONAS Madeni Yağlar (PLI) Küme Pazarlama ve Küme Müşteri Mükemmelliği Müdürü  Alessandro Orsini şu yorumu yaptı: “PETRONAS Madeni Yağlar’ın hedefi, Elektrikli Araç Sıvı Çözümleri sektörünün en iyi oyuncusu olmaktır. Ekibimiz, bizi bu hedefe doğru taşımak için bir katalizör görevi görecek. James’in deneyimi, şirketin değer teklifini etkili bir şekilde hızlandırmamızı ve hızlandırmamızı sağlayacak. sürdürülebilir bir mobilite geleceğine doğru.” “Dünya çapında başarılı bir Yeni Enerji Araç Sıvıları oyuncusu olmak için bu çok önemli olacak.”

 

PETRONAS Lubricants International – PETRONAS Yağlayıcıları Hakkında:

 

PETRONAS Lubricants (Petronas Lubricants International), Malezya’nın dinamik küresel enerji şirketi PETRONAS’ın madeni yağ üretim ve pazarlama işletmesidir. 2008 yılında kurulan ve kökleri 1912 yılına dayanan PETRONAS Lubricants International, dünya çapında 100’den fazla pazarda faaliyet gösteren, yüksek kaliteli otomotiv ve endüstriyel yağlayıcılar üretmekte ve pazarlamaktadır. Genel merkezi Kuala Lumpur’da bulunan PETRONAS Lubricants, Torino-İtalya, Belo Horizonte-Brezilya, Pekin-Çin ve Chicago-ABD’deki Bölgesel Merkezlerinin yanı sıra 1993 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet göstermektedir.

PETRONAS Lubricants-PLI, PETRONAS’ın Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Ekibine katılımının ve Silver Arrows’a güç sağlamak için özel olarak tasarlanmış yağ, yakıt ve şanzıman sıvılarını içeren Fluid Technology Solutions™’ın tasarımı, tasarımı ve geliştirilmesinin ardındaki teknik kaynaktır. Geliştirme ve teslimattan sorumludur.

Sürdürülebilir bir gelecek için yaşamları zenginleştiren, ilerici bir güç ve çözüm ortağıyız. İşimizi topluma ve çevreye olumlu katkıda bulunacak şekilde yürütmeye ve büyütmeye kararlıyız.

PLI, sektörün ön sıralarında yer alan önde gelen küresel madeni yağ şirketlerinden biri olarak, her gereksinime özel çözümler sunan agresif bir ticari büyüme stratejisi izliyor. Daha fazla bilgi için lütfen pli-petronas.com adresini ziyaret edin.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

guceajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu