Haber

AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nda “Türkiye Yüzyılı” ana temalı eğitim programı gerçekleştirilecek

AK Parti Edirne Vilayet Lideri Belgin İba, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı’nca düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitimleri kapsamında il teşkilat üyelerine yönelik “Türkiye Yüzyılı” ana temalı eğitim gerçekleştirileceğini bildirdi.

İba, yaptığı yazılı açıklamada, teşkilat olarak eğitim programlarına hazır olduklarını belirtti.

12-13 Kasım’da 33 vilayette eğitim düzenleneceğini, bu programlardan birine AK Parti Edirne Vilayet Başkanlığı olarak mesken sahipliği yapacaklarını aktaran İba, “Bu hikayenin kahramanı sensin” diyerek çalışmaların sürdürüldüğünü söz etti.

İba, şunları kaydetti:

“Daima ileriye yürümeyi, kendini daima geliştirmeyi, eğitimin gücüne inanmayı sürdüreceğiz ve daha kaç teşkilat akademilerini düzenleyeceğiz. Akademimizin sloganında da dediğimiz üzere bu öykünün kahramanı, değerli teşkilatımız. Bu düsturla hareket ederek tüm teşkilatlarımızla alanda gönül gönüle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Edirne’mizdeki tüm üyelerimizi tek tek ziyaret ediyor, vilayet, ilçe, köy ve mahalledeki sandık liderlerimizle birebir görüşüyor, buluşuyoruz.”

“Türkiye Yüzyılı” ana teması ile yarın düzenlenecek eğitim programına Selim Cerrah, Ahmet Aydın, Doç. Dr. Seyithan Ahmet Ateş ve Yusuf Alabarda katılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu