Yaşam

NBA’de Yeni Sezon Basketbolun Tek Adresi S Sport Plus

NBA’de Yeni Dönem, Basketbolun Tek Adresi

S Sport Plus’ta

 

Dünya basketbolunun yıldızlarla dolu zirvesi NBA’in yeni dönemi, canlı yayınlar ve Tekrar İzle ve İndir-İzle özellikleriyle S Sport Plus’ta izlenebilecek. Merakla beklenen yeni sezon

24 Ekim Salı gününden 25 Ekim Çarşamba gününe kadar sürecek olan gece, birbirinden muhteşem 2 maçla başlıyor.

 

S Sport Plus, sunduğu teknolojik çözümlerle dünyanın en prestijli spor etkinliklerini sporseverlerle buluşturuyor; NBA, yeni sezonu 24 Ekim Salı ile 25 Ekim Çarşamba arasındaki gecede iki heyecanlı maçla açıyor.

 

Son Şampiyon Parkede

Yeni sezonun ilk maçında son şampiyon Nuggets, LeBron ve Davis ile Lakers’a karşı oynayacak. LA Lakers – Denver Nuggets maçı 25 Ekim Çarşamba gecesi saat 02:30’da S Sport Plus’tan canlı izlenecek.

 

Phoenix Suns, Golden State Warriors’a karşı

25 Ekim saat 05:00’te Suns, Durant, Booker ve Bradley Beal ile Curry, Chris Paul ve Klay Thomson ile Warriors’a karşı oynayacak. Phoenix Suns – Golden State Warriors heyecanı da S Sport Plus’tan canlı izlenebilecek.

 

3,5 Saat Kesintisiz NBA Maratonu

Pazar akşamına kadar devam edecek ilk hafta yayınlanacak 8 karşılaşmanın yanı sıra; Sezonun en özel gecelerinden biri olan NBA 360, 28 Ekim Cumartesi günü saat 02:00’de S Sport Plus’ta olacak. NBA 360’ta basketbolseverler, birbirinden keyifli 11 maçı 3,5 saatlik özel konferans yayınıyla takip edebilecek.

 

Yeni Dönemde Yıldızlar Yeniden Sahnede

NBA’in yeni döneminde LeBron, Jokic, Butler, Embiid, Kawhi Leonard ve Doncic gibi yıldızlar ve performansları sahne alacak. Damian Liliard’ı transfer ederek Giannis’le harika bir ikili oluşturan Bucks, Porzingis’le güçlenen Celtics ve Durant-Booker ve Beal üçlüsüyle Suns, Wembanyama’lı Spurs basketbolseverleri tarafından yakından takip ediliyor.

 

NBA’in Türk Yıldızları

Basketbolseverler Türk yıldızların NBA’deki performanslarını heyecanla izliyor. NBA’in yeni sezonunda Rockets’ta Alperen Şengün’ü, Spurs’ta Cedi Osman’ı, 76ers’ta Furkan Korkmaz’ı ve Jazz’da Ömer Faruk Yurtseven’i izleyeceğiz. Ayrıca NBA kariyerine Chicago Bulls’ta başlayacak olan Onuralp Bitim’in performansı da merakla bekleniyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

gurunajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu