Haber

MKE Ankaragücü, Süper Lig’de yarın Beşiktaş’a konuk olacak

MKE Ankaragücü, SporToto, Muhteşem Lig’in 24. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Vodafone Park’ta saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Ligde 21 maçta topladığı 22 puanla 15. sırada yer alan MKE Ankaragücü, yeni teknik direktörü Sedat Ağçay yönetiminde ilk maçına çıkacak.

Son iki maçında Gaziantep FK ve VavaCars Fatih Karagümrük’e 2-0 mağlup olan sarı lacivertlilerde teknik direktör Ömer Erdoğan istifa etti.

Başkent ekibi, periyodun ilk yarısındaki karşılaşmada rakibine 3-2 mağlup oldu. İki ekip bu dönem Ziraat Türkiye Kupası’nda da karşı karşıya geldi ve Ankara’da penaltı atışları sonucu turu geçen takım MKE Ankaragücü oldu.

Sedat Ağçay’ın ilk heyecanı

MKE Ankaragücü’nün teknik direktörlüğüne getirilen Sedat Ağçay, kariyerinde ilk kez teknik direktör olarak maça çıkacak.

2020 yılında MKE Ankaragücü’nde futbolu bırakan Ağçay, daha sonra sarı lacivertlilerde görev yapmaya başladı. Son olarak Ömer Erdoğan’ın yardımcılığını üstlenen 41 yaşındaki Ağçay, teknik direktör olarak ilk kez sahalara çıkacak.

Ankaragücü’nün 21 yıllık galibiyet hasreti

MKE Ankaragücü, Beşiktaş’ı 21 yıldır deplasmanda yenemiyor.

İstanbul’daki son galibiyetini 17 Şubat 2002’de rakibi karşısında 2-1’lik skorla alan sarı lacivertliler, ardından çıktığı 15 deplasman maçını da kazanamadı. Beşiktaş bu son 15 maçın 14’ünü kazandı.

Sarı lacivertliler, 21 yıllık galibiyet hasretini Vodafone Park’ta gidermeye çalışacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu