Haber

K-POP’un En Popüler Gruplarından Tomorrow x Together, Yeni Şarkısını Demet Akalın’dan mı Çaldı?

Bildiğiniz gibi K-POP çılgınlığı son dönemde sosyal medyanın da etkisiyle büyümeye devam ediyor. Müziğin evrensel olduğunu her defasında bizlere kanıtlamaya devam eden K-POP idolleri, güzel müziklerini bölüme ekliyor. Ancak dikkatli baktığımızda kulağımıza tanıdık gelen bir melodi olduğunu anladık. Tomorrow x Together’ın ‘Sugar Rush Ride’ müziğinin girişi Demet Akalın’ın ‘Afedersin’ şarkısıyla birebir aynı…

K-Drama izliyorsanız veya herhangi bir K-POP grubunu dinliyorsanız Tomorrow x Together’ı izlemiş olmalısınız.

Beş üyeli bir erkek grubu olan ve daha çok TXT olarak bilinen grup 2019’da çıkış yaptı. Grup üyeleri Soobin, Yeonjun, Beomgyu, Taehyun ve Heuning Kai’den oluşuyor. Çıkış şarkıları ‘Crown’ ile büyük bir patlama yaşadılar.

BTS’in çıkış yaptığı BigHit Entertainment altında çıkış yapan ve şirketin ikinci erkek grubu olan TXT, dördüncü nesil gruplar arasında en popüler olanlardan biridir.

Kendilerini ve gruplarını ‘daha güzel bir yarın inşa etmek umuduyla tek bir hayal altında bir araya gelen’ beş kişi olarak tanıtan çocuklar, alandaki varlıklarını son derece başarılı bir şekilde sürdürüyor.

2023 yılında 2 albümünü hayranlarının beğenisine sunan ve herkesi oldukça heyecanlandıran TXT, aynı zamanda yaz için Jonas Brothers ile ortak bir şarkı da yayınladı.

Aslında en son SWEET albümleri çıkmış olsa da bugün TEMPTATION albümünde yer alan ve albümün en çok dinlenen şarkılarından biri olan Sugar Rush Ride’dan bahsedeceğiz.

Albümde toplam beş şarkı var ama Sugar Rush Ride’ın dikkat çekici bir yanı var.

Yalnızca Türk hayranların fark edebileceği bu durum TikTok’ta da yaşanmış olabilir.

Şarkının girişinin Demet Akalın’ın “Affedersiniz” şarkısıyla birebir aynı olduğu kaydedildi!

Demet Akalın’ın 2006 yılında çıkan ‘Afedersin’ şarkısının giriş müziği ile Tomorrow X Together’ın Sugar Rush Ride şarkısının başlangıç ​​melodilerinin aynı olduğu söylendi. Demet Akalın’ın müziğinin düzenlemesini o dönemde Ersay Üner yapıyordu.

TXT ise şarkıyı 27 Ocak 2023’te çıkardığı The Name Chapter: Temptation albümüyle yayınladı.

Hatta Sugar Rush Ride şarkısının albümün çıkış single’ı olacağı duyurulmuştu.

Bakalım sana benziyor mu?

Demet Akalın güneş-nim!?

Elbette aynı örneği kullanmış olmaları kuvvetle muhtemeldir.

Sizce müzik benzer mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu