Yaşam

MasterChef Finalisti Kıvanç Karadeniz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Kıvanç Karadeniz Nerelerde Çalıştı?

Aylardır soluksuz izlediğimiz MasterChef Türkiye’de bu akşam son kez nefesimizi tutacağız. Finale damgasını vuran yarışmacılardan Kıvanç Karadeniz, bugüne kadar elde ettiği tüm başarılarla adından söz ettirirken, kim olduğuyla ilgili detaylar ise araştırılmaya devam ediyor. Peki MasterChef Türkiye finalisti Kıvanç Karadeniz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? MasterChef Kıvanç Karadeniz nerede çalıştı? Detaylar burada…

MasterChef Türkiye’de uzun süredir favori isimler arasında yer alan Kıvanç, finale kalan isim oldu. Gelin ilk finalist olarak dikkatleri üzerine çeken Kıvanç’ın hayatının detaylarına bir göz atalım.

MasterChef Finalisti Kıvanç kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

31 yaşındaki Kıvanç Karadeniz, Denizli’de doğdu. İlk ve lise eğitimini Denizli’de tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ni kazanarak İstanbul’a yerleşti.

Mühendislik diploması almasına rağmen küçüklüğünden beri ilgi duyduğu aşçılık mesleği için özel bir aşçılık akademisinde eğitim aldı. 2014 yılından beri sektörün içinde olduğunu tanıdığımız Kıvanç Karadeniz 7 yıldır mutfakta aşçı olarak çalışmaktadır.

MasterChef Kıvanç Nerelerde Çalıştı?

MasterChef’in sevilen yarışmacılarından Kıvanç Karadeniz, İstanbul Yeniköy’de bir restoranda aşçı yardımcısı olarak çalışıyor.

Kıvanç Karadeniz’in MasterChef Yolculuğu

İlk iki ırkta yaptığı başarılı yemeklerle üçüncü ırka kadar hız kesmeden çıktı. 4 aydır MasterChef için hazırlandığını belirten Kıvanç Karadeniz, mesleğe yeni başlayanlara ilham kaynağı olmak istediğini dile getirdi.

MasterChef Türkiye Kıvanç Karadeniz Sosyal Medya Hesabı

MasterChef Kıvanç Instagram

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu