Haber

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, yeni teknik direktörü cuma günü belirleyecek.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Çağdaş Atan’ın istifasının transfer yasağıyla ilgisi olmadığını belirtti. Başkan Çamlı, “Yeni öğretmenimizi cuma günü belirleyeceğiz” dedi.

Süper Lig’in ilk 4 haftalık dönemini namağlup tamamlayan Kayserispor’da teknik direktör Çağdaş Atan’ın istifasının yankıları devam ederken, Lider Ali Çamlı, yeni teknik direktörün mutlaka cuma günü geleceğini söyledi.

Kayserispor Lideri Çamlı, “Çağdaş Atan bizim için değerli bir arkadaş. Yaklaşık 1.5 yıl kadar Kayserispor’da görev yaptı. Kendisiyle hiçbir rahatsızlığımız, sıkıntımız olmadı. Kendisi çok sevdiğim ve değer verdiğim bir karakter. Öyle yaptı ki” dedi. bir karardır. Kendisine, ailesine ve bundan sonra yaşayacağı süreç hayırlı olsun. Ayrılıklar bu işin bir gerçeğidir. Futbolda bunlar vardır. Futbolda bu ayrılıklar her zaman olacaktır. Aslında en Çağdaş Atan’ın başarılıyken Kayserispor’dan ayrılması önemli bir konu. Bizim burada hocaya asla kırgınlığımız yok. Bu söz konusu bile olamaz. Kayserispor büyük bir camia. Kayserispor’u daha ileriye taşıyacak bir teknik adamla mutlaka tanışıp anlaşacağız. Bundan sonra uygun noktalar var. Bunun Çağdaş Atan’ın gidişiyle transfer panosunun açılmamış olmasıyla hiçbir ilgisi yok. Transfer panosu zaten sona erdi. Çağdaş Atan ailemizin bir parçasıyla ilgili, sadece bir temenni. bundan sonra başka yerlerde biraz görev yapmak ve biraz da başka gruplarda çalışmak arzusu var. Bunun dışında başka bir husus yok” dedi.

Transfer çalışmalarına ilişkin konuşan Başkan Çamlı, “Transfer kurulumuzun açılışını duyurmadığımız için elbette çok fazla görüşme yapıyoruz. Hazırlıklar yapıyoruz. Bunların arasında Hasan Ali Kaldırım da var.” – KAYSERİ

sile-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu