Haber

İzmir’de Silahlı Çatışmada Kalkan Olarak Kullanılan Kadın Şüphelilerle İlgili İfade Verdi

İzmir’deki silahlı kavgada ortada yakalanan ve BM tarafından kalkan olarak kullanılan şüphelilerden Öznur Şahin (63), ifadesinde şunları söyledi: “BM beni sağa sola oynatarak siper etti. Ona kurşun isabet etmedi, ‘Beni rahat bırakın, olayla hiçbir ilgim yok’ diye yalvardım. Daha sonra önce TY, ardından BM kaçtı” dedi.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Bayraklı ilçesi Adalet Mahallesi 1593/9 Sokak’ta meydana geldi. Düşman BM ile TY arasında sokakta tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine o anlar cep telefonu ve iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Görsellerde; BM’nin ruhsatsız silahla koştuğu, sokakta Öznur Şahin’in ise tarafların arasında olduğu, BM’nin Şahin’i kalkan olarak kullandığı, çıkan kavgada BM’nin silahla bacağından yaralandığı görüldü. Bölgeye çok sayıda grup sevk edilirken, yaralı olarak kaçmaya çalışan BM ise gözaltına alındı. Olayın ardından bölgeden uzaklaşan Öznur Şahin ifade verirken, kaçan bir diğer şüpheli ise TY polis ekipleri tarafından yakalandı.

‘İKİSİNDEN ŞİKAYETÇİYİM’

3 çocuk annesi Öznur Şahin ifadesinde, “BM ve TY isimli bu kişileri tanımıyorum. Bu kişilerle herhangi bir düşmanlığım ve kan bağım yoktur. Saat 19.00’da ekmek almak için fırına gittim. Daha sonra ise Eve dönüyordum, biri bana arkadan sarıldı ve karşı tarafa 4 el ateş etti. Daha sonra hızla oradan uzaklaşmaya çalıştım. Bu şahsın kime ateş ettiğini görmedim. Kaçarken koşarak koştuğunu duydum. Arkamda dolaştım. Daha sonra ilk el ateşini yapan ve karakolda adını öğrendiğim BM bana sarıldı. Beni geldiği yöne doğru çevirdi. Elinden kurtulmak istediğim halde beni bırakmadı.’ Bırakma, ‘Beni rahat bırak, sen kimsin?’ diye bağırdım. Daha sonra sokaktan elinde silahla gelen adını polis merkezinde öğrendiğim TY geldi. Bu kişi de silahı bana ve BM’ye doğrulttu. BM beni sağa sola hareket ettirerek kurşun isabet etmesin diye siper etti. ‘Beni rahat bırakın, olayla hiçbir ilgim yok’ diye yalvardım. “Önce TY, ardından BM kaçtı. Olayın şokuyla eve gittim. Her ikisinden de şikayetçiyim” dedi.

cigliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu