Haber

İsa’nın bir cümlesi yeterliydi! Ali Koç’un neden Türkçe öğretmeniyle çalışmak istediği ortaya çıktı

Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluğu kaybetti Fenerbahçe ve Türkiye Kupası’nı kazandı. Sarı lacivertliler, sezon sonunda Jorge Jesus ile yollarını ayırırken, Başkan Ali Koç yeni sezonda Türk teknik adamla çalışacaklarını açıkladı. Koç’un kararının gerekçesi ortaya çıktı.

SÖYLEŞİ “Sezonu bir kupa ile kapatmak başarılı olur” SÖYLEŞİ sonunu getirdi

Fanatik’te yer alan habere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ortasının Jorge Jesus ile oldukça güzel olduğu biliniyordu. Ancak Portekizli hoca dönemin sonuna yaklaştığında kurduğu bir cümle sonunu getirdi. İsa, “Fenerbahçe son yıllarda hem Süper Lig’e hem de Türkiye Kupası’na hiç bu kadar yakın olmamıştı. Son ana kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız, kupa ile dönemi kapatmak başarı olacaktır” dedi. Sözlerinin kullanımı, Koç’un yerel öğretmen olma kararında önemli bir faktördü.

TÜRK ÖĞRETMENİ KARAR VERDİ

Jorge Jesus’un camianın genlerini kavrayamayacağını düşünen Ali Koç, Fenerbahçe’yi çok iyi tanıyan yerel bir teknik adamla çalışmaya karar verdi. Yeni dönemde Koç’un tercihi Avrupa’da üne kavuşmuş bir hoca yerine ligi ve Fenerbahçe’yi iyi tanıyan bir Türk teknik direktör olacaktır.

keskin-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu