Haber

İmamoğlu’ndan ‘değişim’ yorumu: Zamanı gelince açıklarım

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 14-28 Mayıs seçim yenilgisinin ardından değişim talepleri sürüyor. İBB Lideri Ekrem İmamoğlu, bu talebini bir kez daha yineleyerek, “Değişim şart, değişim güzel, yanlışları, yanlışları tekrarlayarak kazanamayacağımız açıktır. Partim başta olmak üzere tüm muhalefetin özeleştiri yapması şarttır” dedi. -eleştiri.”

Söğütlüçeşme-Yenidoğan metro sınırı tanıtım toplantısında konuşan İmamoğlu, yakın zamanda değişimle ilgili açıklama yapabileceğini vurguladı. Ekrem İmamoğlu, “Partinin kurumsallığına ve parti hiyerarşisindeki saygınlığa hiçbir zaman aykırı davranmadım, davranmayacağım” diyerek şöyle konuştu:

“Bunun bir yöntemi var. Partinin kurumsallığına ve parti hiyerarşisindeki saygınlığına hiçbir zaman aykırı davranmadım. Zamanı gelince paylaşacağım. Çok geç olmadan paylaşmalıyım. Doğru zaman olmalı. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor.”

Öte yandan partisinin kümelenme toplantısında CHP’li belediyeleri hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediyeleri başta olmak üzere diğer büyükşehir belediyelerinin marka şehir anlayışıyla yönetilmesi önemli. İstanbul 5 yılını kaybetti ve tarihin gerisinde kaldı.Aynı durum Ankara için de geçerli, “Bu İzmir, Antalya, Adana, Tekirdağ, Aydın, Hatay için de geçerli. CHP büyükşehir belediye başkanları ihanetten ve parti içi hesaplaşmadan başka bir şey bilmiyor. Türk milleti, yerel yönetimlerin üzerine düşen zilletin gölgesinden kurtulmalıdır” dedi.

İmamoğlu Bahçeli’nin bu açıklamalarına atıfta bulunarak, “2019 seçimlerinde İstanbul’u kaybeden demokrasi tokatının krizi, seçimi kaybedenler için devam ediyor” yanıtını verdi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu