Yaşam

Filiz Akın’ın MR sonucu çıktı: Endişeye gerek yok

İki kez kanser tedavisi gören Filiz Akın, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Akın, gülümseyerek ve el sallayarak fotoğrafını sosyal medya hesabından şu mesajla paylaştı: “MR sonuçlarına göre endişelenecek bir durum yok. İlaçlara 5 gün daha devam edin. Dilek ve dualarınız için teşekkür ediyorum. Böyle güzel haberler alacağınız bir gün diliyorum.”

Onların arasında Aralarında Selda Alkor, Melek Baykal, Şenay Gürler, Ayşegül Aldinç ve Canan Ergüder gibi sanat dünyasından isimlerin de bulunduğu pek çok kişi, paylaşımın altına yazdıkları mesajlarla sanatçıya geçmiş olsun dileklerini iletti.

3 GÜN BOYUNCA AĞIR BAKIMDA BULUNDU

Akın, 2021 yılında akciğer rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 3 gün yoğun bakımda kalan Akın, daha sonra normal odaya alındı. Kısa süre sonra Filiz Akın’ın ses tellerindeki sorun nedeniyle boğazından bir modül çıkarıldı. Usta oyuncunun analiz sonuçları belli oldu.

EŞİ MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Eşinden müjdeli haberi alan Filiz Akın, Sönmez Köksal ile çekilen bu anları sosyal medya hesabından yayınladı. Akın, paylaşımına şu notu yazdı: “Eşim geldiği günden itibaren o da benim için endişelendiğinde rapor yazılmasını beklemeden kötü huylu bir nodülün olmadığını öğrenmişti…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu