Haber

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı sonrası

SporToto Muhteşem Lig’in 28. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçeli savunma oyuncusu Attila Szalai, 3 puan almanın önemli olduğunu ve yollarına devam edeceklerine inandığını söyledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Macar futbolcu, zorlu bir rekabeti geride bıraktıklarını, ilk yarıda iyi bir performans sergilemediklerini, goller yediklerini ancak rövanşta takım olarak güzel tepkiler sergilediklerini söyledi. ikinci yarı.

Sahada kompakt bir oyun sergilediklerini kaydeden 25 yaşındaki oyuncu, “Zajc’ın harika bir golle döneceğini biliyorduk ve maçı döndürmeyi başardık. İyi bir performans ortaya koyduğumuzu söyleyebilirim.Bu zorlu deplasmanda hedefimiz 3 puan almak bizim için çok önemli.Bu şekilde devam edeceğiz.” dedi.

Miha Zajc’ın golüyle ilgili konuşan Szalai, “Zajc çok kaliteli bir oyuncu. Hem paslarıyla hem de uzaktan şutlarıyla kaliteli bir oyuncu. Geçmişte de buna benzer goller gördük, kalitesini gördük. Bu maçta yine gördüm. Tekniğe sahip. Bu vesileyle onu tebrik etmek istiyorum.” ifadeleri kullandı.

Szalai, Zajc’ın kornerden önce gol atacağını hissettiğini ve bu duygunun gerçekleşmesinden memnun olduğunu söyledi. “Büyük orta yapan Arda’ya da nasibini vermeli. Ben de doğru yerdeydim. Daha geliştirmemiz gereken noktalar var. Bunlar üzerinde çalışıp onlara konsantre olacağız.” değerlendirmesini yaptı.

“Fenerbahçe asla pes etmez”

Şampiyonluk yarışını değerlendirmesi sorulan Macar savunmacı, şunları söyledi:

“Fenerbahçe asla pes etmeyecek. Çalışıyoruz ve inanmaya devam ediyoruz. Buna inanmak benim için çok değerli. İnanırsanız, inandığınız şey için çok çalışırsanız sonuç alırsınız. Biz de buna çok inanıyoruz. Taraftarlara söylemek istediğim takıma güvenmeleri, “Daha önce gösterdikleri desteği her zaman olduğu gibi vermeye devam etmeliler. Bu temeli her zaman hissetmek istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Valencia’nın penaltı beklediği pozisyonla ilgili Enner, “Açıkçası maçtan sonra pozisyonu izleme fırsatım olmadı ama maçta canlı gördüm. Çok fazla yorum yapamam.” Szalai, Valencia’nın kendisine “rakibinin ayağına çarptığını ve pozisyonun penaltı olduğunu” söylediğini söyledi.

“İstediğimiz hedeflere ulaşabileceğimizi düşünüyorum”

Futbolda böyle şeylerin olabileceğini ancak pes etmemenin önemli olduğunu vurgulayan Szalai, sözlerini şöyle tamamladı:

“Takım olarak pes etmedik, başardık ve güçlü bir şekilde geri döndük. İnşallah devam ederiz. Dönemin sonuna yaklaşıyoruz. İnancımızı koruyor ve bu inançla çok çalışmaya devam ediyoruz. Heyecanlı bir süreç olacak. 8 maç kaldı, Süper Lig” Türkiye Kupası’nda da yarı finaldeyiz. Oynayacağımız maçları sabırsızlıkla bekliyoruz. Ligde şampiyon olmak ve Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz, bu bir sır değil. Bunun için savaşıyoruz. Gün be gün antrenman, antrenman, maç, maç, var gücümüzle çalışıyoruz. Çok çalışarak, Allah’ın yardımıyla, çok çalışmanın sonucunda istediğimiz hedeflere ulaşabileceğimizi umuyorum.”

Fenerbahçe’den paylaşım

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, sosyal medya hesaplarından maçla ilgili bir paylaşım yaptı.

Enner Valencia’nın penaltıyı beklediği pozisyonla ilgili videonun yayınlandığı paylaşımda, “Algılar, manipülasyonlar işe yaradı, penaltımız dikkate alınmadı! Ama sonucu Fenerbahçe belirledi!” terimler kullanıldı.

haber-devrekani.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu