Ekonomi

Gate.io’dan yeni hizmet

Dijital varlık alım satım platformu Gate.io, Inscription ön satış platformunu ve navigasyon hizmetlerini başlattığını duyurdu.

Inscription Ön Satış Platformu, Bitcoin NFT’leri, BRC-20 tokenleri ve Ethscriptions dahil olmak üzere çeşitli blockchain protokollerini destekleyen yazıt projelerini başlatmak ve bunlara abone olmak için kullanışlı bir platformdur. Inscription Launchpad başlangıçta Bitcoin ve Ethereum ekosistemine odaklanacak olsa da Litecoin, Dogecoin ve Ton’u da kapsayacak şekilde genişlemeyi planlıyor. Kullanıcılar, yazıtların eşit şekilde dağıtılmasını sağlayan kolay bir süreç sayesinde hiçbir ücret ödemeden projelere abone olabilirler.

Inscription Ön Satış Platformunu (Launchpad) kullanan proje geliştiricileri için: kapsamlı altyapı, düşük teknik engel, adil ve şeffaf kurallar, kaliteli teknik hizmet ve değerli rekabet avantajı sağlar. Öte yandan Inscription Ön Satış Platformu, kullanıcılara kolay abonelik süreci, aboneliklere sıfır maliyetle katılım, kullanıcı dostu abonelik rehberi ve adil dağıtım sistemi gibi birçok özelliği kullanıcılara sunuyor.

Inscription Navigasyon, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve TON gibi halka açık blockchain ekosistemlerindeki yazıtlar hakkında bilgi toplayan tek noktadan bir platform olarak öne çıkıyor. Kullanıcıların yazıt pazarındaki en son trendleri ve verileri kolayca anlamalarını sağlar. Platform, kullanıcılara zengin grafikler ve eksiksiz bilgiler içeren bir gezinme sayfası sunar. Kullanıcılar, komut dosyası sürümleri, komut dosyası yazdırma, blockchain kaşifleri ve gaz sorguları için ilgili protokollere hızlı bir şekilde erişebilir. Inscription Navigasyon, kullanıcıların değerli araştırma zamanından tasarruf etmesini sağlar ve karar verme verimliliğini artırmayı amaçlar.

kavak-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu