Haber

Down Sendromlular Futsal Milli Takımı Konya’da Hazırlık Kampında

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSF) bünyesindeki Down Sendromlu Milli Sporcular Futsal Takımı, Konya Büyükşehir Belediyesi konutunda Down Sendromlu Avrupa Futsal Şampiyonası hazırlık kampına devam ediyor.

Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, 4-11 Ekim 2021 tarihlerinde İtalya’da kazandığı Avrupa Şampiyonası’nın ardından 1-10 Nisan 2022 tarihlerinde Peru’nun Lima kentinde düzenlenen Down Futsal Dünya Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak ülkemize 3. olarak geldi. Dünyada. onu gururlandırmıştı. Hedefi 3-10 Eylül tarihleri ​​arasında İtalya’nın Padova kentinde düzenlenecek Avrupa Down Sendromlular Futsal Şampiyonası olan milli takım, dördüncü antrenman kampını Konya ev sahipliğinde Dünya Spor Başkenti Konya’da düzenliyor. Büyükşehir Belediyesi, amacına ulaşmak için. Selçuklu 75. Yıl Spor Salonu’nda ikili antrenmanla çalışmalarına devam eden milli takımımız, 21 Temmuz’da Konya kampını akşam antrenmanıyla tamamlayacak.

Başkan Altay başarılar diledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Down Sendromlu Futsal Milli Takımı’nı Konya’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Avrupa Şampiyonası yolunda gençlerimize katkı sağlamak şehrimiz için çok değerli. Gönlümüz ve aklımız her zaman yanında olacak.” yanlarında olalım. Milli Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Şampiyon olacaklarına yürekten inanıyoruz” dedi.

Down Sendromlu Futsal Milli Takımı Teknik Sorumlusu İbrahim Acar, gönüllerin şehri 2023 Dünya Spor Başkenti Konya’da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Millilerin şampiyonaya en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Acar, sağladığı imkanlar için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti. Milli Takım oyuncuları da şampiyonluk için en yakışır biçimde mücadele edeceklerini belirterek, konut sahibi oldukları için Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. – KONYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu