Haber

Başkan Devasa Gündüz-Gece Sahada

Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman, Uzunbey ve Ataevler Mahallelerindeki asfalt serim çalışmalarını inceledi.

Kartepe’de üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kartepe Belediyesi Başsavcısı M.Mustafa Kocaman, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Uzunbey ve Ataevler Mahallesi’nde yürütülen asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

2840 TON ASFALT KAPLAMA

Ekiplerin gece ve gündüz asfalt serimi çalışmalarında Uzunbey Mahallesi’ndeki Kangal, Bahçeli, Sevgiyolu, Seven ve Akmeşe yollarında ve Ataevler Mahallesi’nde toplam uzunluğu 1200 metre olan 2840 ton sıcak binder asfalt serimi tamamlandı. daha modern hale getirildi.

YOL UYGARLIKTIR

Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman, “Kartepe’mizin genelinde üst yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapılan her yatırımla ilçemiz daha da modernleşiyor. “Yol medeniyettir” sözünden yola çıkarak ilçemiz genelinde bağlantı yollarının yapım çalışmaları devam ediyor. Uzunbey ve Ataevler Mahallelerindeki üst yapı çalışmalarını tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu