Yaşam

Bahar’ı CANLI izle! SHOW TV Bahar: Uyanmaya Hazır Mısınız 1. Bölüm CANLI izleme linki!

Senaryosunu Ayça Üzüm’ün yazdığı; Büyük hayallerle tıp okuyan, ardından ani bir hastalık nedeniyle hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar’ın (Demet Evgar) hayatına ve dönüşümüne odaklanan “Bahar: Uyanmaya Hazır mısın?” Show TV’de yayınlanıyor. Bahar’ı CANLI izle! SHOW TV Bahar 1. bölüm CANLI izleme linki!

BAHAR: UYANMAYA HAZIR MISINIZ? NEYLE İLGİLİ?

Mutfakta doktor önlüğüyle gördüğümüz Bahar karakterinin yer aldığı dikkat çekici poster, dizinin hikayesiyle uyumuyla da övgü aldı. Büyük hayallerle tıp okuyan ve ardından hayatını eşi ve iki çocuğuna adayan Bahar; Ani bir hastalığın ardından hayatını yeniden kurmaya karar verir. “Uyanmaya hazır mısın?” Sorusuyla dikkat çeken poster, Bahar’ın yaşayacağı dönüşümün ilk sinyallerini veriyor.

Hepimiz kadar mağlup ama hepimizden daha cesur karakterleri bir araya getiren dizinin hikayesi şu şekilde: Bahar (Demet Evgar) ölümle burun buruna geldiğinde hayatın diğer yüzüyle karşılaşacak. ailesi, özellikle de dışarıdan ‘mükemmel’ görünen kocası Timur (Mehmet Yılmaz Ak). Bahar’ın ani hastalığıyla ailedeki tüm dinamikler değişecektir. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy) Timur’un her anlamda rakibi olacaktır. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi, çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

BAHAR: OYUNCULARI UYANDIRMAYA HAZIR MISINIZ?

•Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Seçkin Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever gibi güçlü isimler var.

Oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Seçkin Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi başarılı isimlerle göz dolduruyor.

BAHAR: UYANMAYA HAZIR MISINIZ? YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bahar (Demet Evgar), başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu (Mehmet Yılmaz Ak) ile evlidir ve hayatını kocasına ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu görünen Yavuzoğlu Ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır. Bahar’ın doktoru Cihan (Buğra Gülsoy) onu kurtarmaya kararlıdır.

Bahar yirmi yıl önce tıp fakültesinden mezun olmuş ve doktor olmak yerine ev hanımı olmayı seçmiştir. Bahar, başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu ile evlidir ve hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu görünen Yavuzoğlu Ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır.

Bahar’ın doktoru Cihan ise onu kurtarmaya kararlıdır ve ona tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu söyler. Ailede karaciğeri uyumlu olan tek kişi Timur! Büyük bir eşikle sınanan Yavuzoğlu ailesi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

BAHARA UYANMAYA HAZIR MISINIZ CANLI İZLEME BAĞLANTISI VAR MI?

Bahar dizisini SHOW TV platformlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

sirvan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu