Haber

MHP İzmir milletvekili adayları iftar yemeğinde buluştu

Bayındır ilçesinde düzenlenen Rahmet Sofrasında düzenlenen Gönül Birliği iftar programına MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve 2. Bölge milletvekili adayları katıldı.

MHP Bayındır İlçe Başkanlığı tarafından bir nikah salonunda düzenlenen iftar programında konuşan Veysel Şahin, Ramazan ayının sona erdiğini belirterek İslam aleminin bayramını kutladı.

Seçime az bir süre kaldığına işaret eden Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli liderliğinde seçimi kazanacaklarına inandıklarını ve güçlü bir şekilde meclise gireceklerine inandıklarını ifade etti. onları temsil edebilir.

Millet İttifakı başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun savunma sanayi ile ilgili açıklamalarını hatırlatan Şahin, şöyle devam etti:

“Uçaklarımızı Türk tarihinde olduğu gibi gömenler şimdi de silahlarımızı gömmeye çalışacaklar. Şimdi askerimize dur diyenler, dünyanın 13 ülkesinden Suriye, Irak ve Libya’daki 100 bin askerimizi tekrar topraklarına çekmeye çalışacaklar.” Türkiye’nin yürüyüşünü engellemeye çalışan küresel emperyalistler, FETÖ, PKK, Amerika, Pensilvanya var gücüyle, var gücüyle yerli işbirlikçilerini, bütün adamlarını seferber edip Türkiye’de oyunlar oynuyor Allah aşkına. , Hepiniz önümüzdeki 25 günü doğru değerlendirip 14 Mayıs’ta yüzümüzü bir kez daha çocuklarımız için gülümsetmeniz gerekiyor. Tekrar.”

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Tamer Osmanağaoğlu, 14 Mayıs seçimlerinin Türk tarihi için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Ben buna seçim değil Hilal-Haç savaşı diyorum. Hilalimizi bize karşı yenmeyin dedi.

Osmanağaoğlu, Cumhur İttifakı olarak vatandaşların desteğini beklediklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ezici bir üstünlükle yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu