Teknoloji

Xbox Game Pass Zamı Geliyor: Web Sitesine Gizemli Bir Uyarı Çıktı… (Nasıl Ucuza Alabileceğinizi Anlatıyoruz)

türkiye oyun fiyatları 1.500 TL seviyeleri Yüzlerce oyuna ev sahipliği yapan Xbox’ın Game Pass hizmetinde yeni standart haline gelmesine rağmen hala bir artış görülmedi. Ancak bu çok yakında değişebilir…

Bana bu olasılığı düşündüren, Xbox Game Pass satın alma sayfasına eklenen küçük bir uyarı oldu. Türkiye’den Game Pass satın alımları için güncel fiyatlar için, Microsoft Teklif 19 gün içinde sona erecek” ifadesini kullanmaya başladı.

İşte Xbox Game Pass satın alımındaki artışlara bir ipucu olarak fiyatlandırılan uyarı:

Microsoft, abonelikler iptal edilmezse fiyatlandırmanın ayarlanmasını sağlayacaktır. normal fiyat ve belirtilen zaman dilimine göre devam edeceğini söyledi. Burada müzayede teorisi, buradaki “normal fiyat” ve “zaman çerçevesi” nedeniyle güçleniyor. Çünkü bu uyarı Demek ki bugünkü fiyatlar “normal fiyatlar” değil.

Zam ihtimalini ortaya çıkaran bir diğer detay ise son başvuru tarihinin tüm kullanıcılara gösterilmesi. Bilirsin; Xbox Game Pass, aboneliği satın aldığınız ayın gününde yenilenecektir. Ancak yukarıda ekran görüntüsünü paylaştığımız uyarıda tüm kullanıcılara gün sonu gösteriliyor. O gün geldiğinde fiyatların güncellenip güncellenmediğini öğrenmek için Webtekno’yu ziyaret etmeyi unutmayın.

Zam gelse de gelmese de işinizi garanti altına almak istiyorsanız Game Pass’e üye olabilirsiniz. Güncel fiyatlarla 36 aya kadar uzatabilirsiniz. Aşağıdaki görselde anlattığımız sistemi hızlı bir şekilde hayata geçirebilmek için devam eden bir aboneliğinizin olması yeterlidir. (Game Pass aboneliğini uzatma yöntemi en fazla 36 ay geçerli olsa da bazı kullanıcılar daha erken engellerle karşılaşabiliyor.)

Game Pass aboneliğini zamdan önce uzatmak için aşağıdaki görselde anlattığımız tekniği deneyebilirsiniz.

()

haberosmancik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu