Yaşam

TEGV ve Hensel Elektrik, Türkiye’den 250 Çocuğun Eğitimine Destek Veriyor

TEGV ve Hensel Elektrik, Türkiye’den 250 Çocuğun Eğitimine Destek Veriyor
 

27 ilde 71 faaliyet noktasında çocuklara nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile elektrikli ürünler üreticisi Hensel Elektrik Türkiye yeni bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliği kapsamında Hensel Elektrik Türkiye’nin bir yıl boyunca tüm KX ve RX serisi bağlantı kutuları ve yan ürünlerinin satışından elde edeceği gelirin bir kısmı TEGV’e bağışlanacak. Proje kapsamında 250 çocuğun bir yıl boyunca eğitim giderlerinin karşılanması planlanıyor.

 

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla, Cumhuriyetin temel unsurları ve değerleri ışığında ilkokul çocuklarına nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve üretici Hensel Elektrik Türkiye elektrik ürünleri, yeni bir işbirliğine imza attı. Hensel Elektrik Türkiye, “Geleceğe Enerji Kat” sloganıyla başlatılan proje kapsamında, KX ve RX serisi tüm buat ve yan ürünlerinin satışından bir yıl boyunca elde edeceği gelirin bir kısmını TEGV’e bağışlayacak. . Bu proje sayesinde yaklaşık 250 TEGV çocuğunun bir yıllık eğitim gideri desteklenecek.

Hensel Elektrik Türkiye Genel Müdürü Fatih Ünal, projeyle ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “ Hensel Elektrik Türkiye için sosyal sorumluluk sadece bir anlayış değil, bir yaşam biçimidir. Ülkemize olan borcumuzun bilincinde olarak, eğitim alanında kalıcı bir etki yaratmak hedefiyle Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile güç birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu bağlamda TEGV ile birlikte düzenleyeceğimiz bağış kampanyasıyla eğitime destek vermekten gurur duyuyor, bu değerli adımımızda yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz. Sosyal sorumluluğumuzu daha da güçlendirmek ve gelecek nesillere parlak bir gelecek bırakmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

“Anlamlı desteklerinden dolayı Hensel Elektrik Türkiye ailesine teşekkür ediyorum”

TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı projeyle ilgili şunları söyledi: “ Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı olarak 28 yıldır çocuklarımıza kaliteli eğitim desteği veriyor, onları geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlıyoruz. Bu kapsamda çocuklarımıza bilişimden sanata, çevre duyarlılığından sürdürülebilirliğe kadar birçok alanda eğitim desteği sağlıyoruz. Çocukları sadece akademik olarak değil aynı zamanda sosyal ve bilişsel beceriler açısından da geliştirir; Türkiye’nin dört bir yanındaki etkinlik noktalarımızda her gün binlerce çocuğa kapılarımızı açıyoruz. Bu faaliyetlerin sürdürülebilirliğindeki temel faktörlerden biri de kurumsal ve bireysel bağışçılarımızdır. Hensel Electric Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz ücretli proje sayesinde yüzlerce çocuğumuz daha kaliteli eğitim alacak ve geleceğe umutla bakacak. Anlamlı katkılarından dolayı Hensel Elektrik Türkiye’ye çocuklarımız adına teşekkür ediyorum.” söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-pendik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu