Haber

CHP’li Veli Ağbaba’nın seçim afişlerinin indirilmesi tepki çekti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya’da seçim kampanyası için hazırladığı afişlerin Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin afiş asamadığı gerekçesiyle kaldırılmasının ardından aynı yerlere AKP adaylarının afişlerinin asılmasına tepki gösterdi. üst geçitler

“KEŞKE DEPREMDE BU AFİŞ ASMA HIZINI GÖSTERSENİZ”

Ağbaba, kendi afişinin kaldırılıp yerine AKP adaylarının posterlerinin asıldığı üst geçit önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sevgili Malatyalılar, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı size şikayet etmek istiyorum. Bir gün kendi cebimden yaptığım pankartları indirdiler, bir gün bir şey demedim. .Ama dün prestijleriyle tüm üstgeçitlere AK Parti adaylarının afişlerini astılar.Benim afişlerimi çıkardıkları yere ben kendi paramla yaptırdım.Böyle bir ayrımcılık olmazdı. böyle bir vicdansızlık olmasın Malatya halkının vicdanına bırakıyorum Selahattin Gürkan Bey hepiniz Malatya ya bu size yakışmıyor demek istiyorum hatta geldiler dükkânımın olduğu yere astılar. Posterimi yırttılar, AK Parti adaylarının posterlerini astılar, kiraladığımız yerden posterimi yırttılar, AK Parti adaylarının posterini yapıştırdılar, beğenmedim, milletin vicdanına, Malatya halkı ben gidiyorum keşke bu asılmış pankartı sallamada yüzünüze gösterseniz.

” VATANDAŞIN PARASI BİZİM PARA SEÇİM PROPAGANDASI”

Posterlerimi kendi cebimden yapıyorum. Bu arkadaşlar posterlerini hangi kaynaktan yapıyorlar merak ediyorum. Ayrıca Malatya’daki tüm billboardları AKP afişleriyle süslediler. Hangi parayla yapıldığını sormak istiyorum. Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşın parasıyla, bizim paramızla seçim propagandası yapıyor. Keşke bu asılı posterleri ve billboard yüzlerini şok içinde gösterseler. Depremde kaybolanlar bugün ortaya çıktı. Malatya halkına şikayetimdir.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu