Haber

TDP Genel Başkanı Sarıgül: “TFF reform benzeri bir karar aldı”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin haftalık basın toplantısında yaptığı konuşmada, “TFF reform benzeri bir karar aldı.”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisi genel merkezinde düzenlediği haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Lider Sarıgül, geçtiğimiz hafta Türkiye’de çok güzel bir olayın yaşandığını belirterek, “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi tebrik ediyorum. Reform niteliğinde bir karar aldı. Prof. Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı, “Kadın olarak, demokrasi olarak, barış olarak reformdur. Türkiye Futbol Federasyonu’nu bir kez daha kutluyorum. MHK Başkanlığına atanan Leyla Orta hanıma başarılar diliyorum” dedi.

“Çalışanlar arasında ayrım yapmayın”

Başkan Sarıgül, askere alınan memurlarla ilgili hükümete seslenerek, “Madem yapıyorsunuz tartışmayın. Yaparken bir yandan da yıkmayın. 590 bin sözleşmeli işçi var. 450 kişi var” dedi. bin kişiye ekip verildi.Kalan 130 bin kişi paramparça oldu Madem yapılıyor, gönüller eksik kalmasın.Çalışanlar arasında ayrım yapmayın, çalışanlar arasında ayrım yaparsanız yapamazsınız. huzuru burada bul.” – ANKARA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu