Ekonomi

Bitcoin’in 2025’e Kadar 100.000 Dolar Olacağı İddia Ediliyor

Emtia Guru Mike McGlone, Bitcoin’in 2025 yılına kadar yüz bin dolar değerinde olacağını savundu.

Kripto para birimi uzun süredir konsolide olmasına rağmen yeni yıla yükseliş notuyla başladı. Bloomberg’in kıdemli stratejisti Mike McGlone, Bitcoin hakkındaki görüşlerini paylaştı.

McGlone, Bitcoin’in 2025’e Kadar 100 Bin Dolar Olacağını Argüman Ediyor

Emtia stratejisti McGlone, Ocak ayında yayınlanan bir röportajda Scott Melker, nam-ı diğer Wolf of All Streets’e söyledi. Kripto para birimlerinin kısa vadede yükselişte olmadığını belirten McGlone, Bitcoin için de değerli bir itirafta bulundu. McGlone’a göre Bitcoin önümüzdeki yıllarda altı haneli rakamlara ulaşacak.

McGlone, “ Korelasyonların tümü neredeyse tam olarak bire bir gitti, kesinlikle düşüş trendinde ve bu yıl tekrar yükseldi ve kripto ana öncü gösterge oldu. Dolayısıyla bu açıdan bakıldığında, henüz kısa vadede kripto para birimleri konusunda yükselişe geçemiyorum.yaptığı açıklamayla genel olarak piyasa hareketlerini takdir etti.

Önümüzdeki birkaç yıl içinde Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşmasını bekliyorum, muhtemelen yarılanma civarında, belki 2025.McGlone yaptığı açıklamada, gelecekte Bitcoin’in en yakın rakibi olan altını geride bırakabileceğini belirtti.

Kripto Sarsıntısı Uzun Vadeli Başarı Demek mi?

Emtia gurusu McGlone’a göre, son büyük sarsıntı piyasayı boşalttı. Ayrıca piyasa bazı kötü oyunculardan kurtuldu. Ne yazık ki bu süreçte bazı masum insanlar yaralandı. Bu açıklamalar doğrultusunda McGlone, bu sarsıntının gerçekten de uzun vadede piyasayı netleştirdiğini yineledi.

Mayıs 2024’te gerçekleşmesi planlanan, oluşturulan her blog ve daha fazlası için 3.125 BTC’ye yarılanması planlanan halving etkinliği, Bitcoin için değerli bir etkinlik olarak değerlendiriliyor. Bunun nedeni, bu olayın değerli bir fiyat pompasını etkileyebilecek kritik bir olay olmasıdır.

Emtia uzmanı, Aralık ayında Bitcoin için bir “sıcak dönem” öngördü. Bitcoin’in 2023’te potansiyel olarak finansal piyasalardan daha iyi performans göstererek rallisine devam edeceğini öne sürdü.

Bitcoin’in Fiyat Analizi McGlone bu argümanları yayınladığı sırada Bitcoin 22.898 dolardan işlem görüyordu. Bu, önceki haftaya göre %0,39’luk bir düşüşü ve ondan önceki haftaya göre %0,38’lik bir düşüşü temsil ediyordu. Öte yandan Bitcoin otuz gün öncesine göre %38,44 gibi önemli bir fayda sağladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu