Haber

Sol Parti Myk Üyesi Ozan Sürer: Tüm Halkımızı Depremzedelerimizle Dayanışma İçin Harekete Geçmeye Çağırıyoruz

SOL Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Ozan Sürer, Malatya’nın deprem bölgesinde yaptığı konuşmada, “Depremin etkilerinin çok olduğu şehirlerde dayanışma faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Dayanışmamızı ifade etmek için tüm halkımıza seferberlik talebimizi bir kez daha ifade ediyoruz. depremzedelerimizle birlikte.”

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Malatya’da da dayanışma faaliyetleri yürüten SOL Parti, tüm halkı dayanışma faaliyetlerine zemin hazırlamaya davet etti. SOL Parti MYK Üyesi Ozan Sürer şunları söyledi:

“Depremin en çok vurduğu illerden biri olan Malatya’dayız. Kötü düzen tüm toplumun üzerine bir kabus gibi çökmüştü. Şimdi bu kabusun yıkıntıları altındayız. SOL Parti olarak, devrimciler olarak bizler elimizden gelen bütün imkanları seferber ettik ve yurdun dört bir yanında seferberlik duygusuyla halkımıza destek olduk.Onun yaralarına bir nebze olsun merhem olmak için Malatya’dayız.

Depremin birçok etkisinin olduğu şehirlerde dayanışma faaliyetlerine devam ediyoruz. Malatya’nın Paşaköşkü semtindeyiz. Dayanışma merkezi oluşturduk. Aynı zamanda köylere yardım ve dayanışma duygularımızı iletmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hala büyük eksiklikler var. Bu nedenle depremden etkilenen tüm halkımız ve vatandaşlarımızla dayanışma duygularımızı dile getirmek için seferberlik talebimizi buradan bir kez daha dile getiriyoruz.”

terme-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu