Haber

Selçuklu’da asfalt sezonu yoğun bir tempoda devam ediyor

Selçuklu Belediyesi, ilçenin çağdaş fiziki görünümüne katkı sağlamak amacıyla çeşitli noktalarda sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi, ilçenin çeşitli noktalarında altyapı çalışmalarına katkı sağlamaya devam ediyor. Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Selahaddin Eyyubi, Parsana, Beyhekim ve Yazır Mahallelerinde yürütülen sıcak asfalt döküm çalışmaları ile bölgenin çehresi değişecek. Çalışmalara 2 asfalt finişer ve 70’den fazla işçi katılıyor.

Ekipler, bu mahallelerdeki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıktan sonra dış mahallelerin yanı sıra Kosova, Sancak ve Sille Ak Mahallelerinde de asfalt yenileme ve yeni asfalt çalışmalarını yürütecek. Mevsim şartları elverdiği sürece çalışmalar hız kesmeden devam edecek.

Selçuklularda yaşam kalitesinin her geçen gün artması için fiziki belediyecilik çalışmalarına büyük önem verilmektedir. Selahaddin Eyyubi Mahallesi Karadeniz Caddesi, Şehit Muhsin Kiremitçi Caddesi, Harun Tolasa Caddesi ve Şehit Veli Ateş Caddesi’nde devam eden çalışmalarda şu ana kadar 4 bin 250 tonun üzerinde asfalt döküldü. Bu kapsamda Selahaddin Eyyubi Mahallesi’ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı ve 18 bin metrekarelik alanda 1978 metre uzunluğunda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Başkan Pekyatımcı: “Fiziki belediye çalışmalarıyla ilçemizin konforunu artırıyoruz”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, Selçuklu’da ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini ve konforunu ön planda tutan her alanda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek; “İlçemizde yürütülen altyapı ve asfalt çalışmaları yaşam kalitesini hızla artırıyor. Yıllık çalışma planını uygulayan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizde altyapı, asfalt, asfalt onarım ve yol genişletme çalışmalarında 2 finişer ekibi ve 70’in üzerinde işçiyi görev alıyor. Nüfusun her yıl ortalama 20 bin arttığı ilçemizde belediye ekiplerimiz belirlenen hedeflerin üzerine çıkmak için çalışmalarına aralıksız devam edecek. Sıcaklıkların mevsim şartlarının üzerinde seyrettiği bu günlerde çalışmalarına büyük bir özveriyle devam eden tüm grup arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

karabaglar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu