Ekonomi

Render Network, daha düşük ücretler ve gelişmiş özellikler için Solana’ya geçiyor

NEW YORK – Dağıtılmış GPU işleme hizmetleriyle tanınan Render Network solanaGelişmiş teknolojik yeteneklerden ve daha düşük işlem maliyetlerinden faydalanma Ethereum’dan Solana resmi olarak blockchain’e geçiş yaptı. Bu stratejik hamle, gerçek zamanlı akışı, dinamik, değiştirilemez tokenleri (NFT’ler) ve makine ödeme uygulamalarını platformuna entegre etmeyi amaçlıyor.

Kullanıcı tabanının geçişini kolaylaştırmak için Render, Wormhole protokolü tarafından desteklenen ve 1,14 milyon RNDR tokeni teşviki sağlayan bir Yükseltme Asistanı programı başlattı. Bu üç aylık girişim, hibenin bir kısmının bu erken göçmenlere ayrılmasıyla, kullanıcıları tokenlerini erken transfer etmeye teşvik etmek için tasarlandı.

Solana’ya geçiş, blockchain’in geçen ay değerinde %144’lük önemli bir artışla önemli bir büyüme yaşadığı bir zamanda gerçekleşti. Üstelik Solana’nın fiyatı Ethereum’a karşı 15 kattan fazla arttı. Ryan Shea, Solana’nın hız, maliyet etkinliği ve ölçeklenebilirlik gibi özelliklerini ve bunların Render’ın uzun vadeli hedefleriyle nasıl uyumlu olduğunu vurguladı.

Bu entegrasyonun Solana’nın blockchain topluluğunda benimsenmesini daha da ilerletmesi ve potansiyel olarak Ethereum’un pazardaki varlığını azaltması bekleniyor. Solana’nın sıkıştırılmış NFT’ler ve zincir üstü defterler gibi teknolojilerinin Render kullanıcılarına yeni araçlar sunması bekleniyor.

RNDR tokeni varlığını sürdürecek olsa da artık Render Foundation tarafından muhafaza edilmeyecek ve geçiş sonrasında Render Ağında artık çalışmayacaktır. Bu gelişme, tekliflerini ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için blockchain teknolojisinden yararlanmayı amaçlayan Render Network için çok değerli bir adıma işaret ediyor.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haber-suhut.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu