Haber

Pervin Buldan: AKP’yi işaret partisi yapacağız

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Antalya’da miting düzenledi. Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitinge Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP Küme Başkan Yardımcısı ve Yeşil Sol Parti Antalya Milletvekili Adayı Saruhan Oluç ile milletvekili adayları katıldı.

14 Mayıs seçimlerinde herkese büyük görev düştüğünü belirten HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, “Bu seçimlerde AKP’yi gönderiyoruz, göndereceğiz.”

‘HDP PAZARLIK YAPMAZ’

Mezopotamya Haber Ajansı’nda yer alan habere göre Buldan, “Bu hükümeti göndereceğiz. Antalya’da da tabela partisi yapacağız. Artık neyi kaybettiklerini ve kaybedeceklerini gördüler ve anladılar. Kirli ve kara propagandaya başladılar. kaybediyorlar, kaybedecekler.Binbir iftira, Görüyoruz ki kara propaganda konuşmaya başlıyorlar.Yaptıysak alenen yaptık, şeffaf yaptık, kameralar önünde söyledik çünkü. ne kaybettiklerini gördüler böyle bir propagandaya başladılar çünkü bir kez daha iftira atmaya başladılar buldukları slogan şu: Biraz daha iş ve yol lazım diyorlar biraz daha zaman lazım bize oy verin “Yine iktidara gelelim” diyorlar. Vakit haktır diyoruz ama adam yanılıyor. Bu adam gidecek, AKP bitecek, Erdoğan gidecek.”

‘YALAN VE HIRSIZLIKTAN İKÂDİYE GELMEK İSTİYORLAR’

“Bir kez daha iktidara gelmek için istedikleri oyu alamayacaklar” diyen Buldan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çünkü Türk toplumu, Türkiye halkı 21-2019’da ne yaptığını biliyor. 1 yıllık dönem neden tekrar iktidar olmak istiyorlar biraz daha çalmak talan etmek hırsızlık için yolsuzluktan yolsuzluktan tekrar iktidara gelmek istiyorlar ama buna izin vermeyeceğiz ve koyacağız AKP’yi her yere göndermek için Yeşil Sol’un altında mührümüz var, onları da göndereceğiz.”

‘SİZ MÜHÜRÜNÜZ VE SİZİN’

Antalya’dan en az 2 milletvekili gelmesi gerektiğini vurgulayan Buldan, “Yeşil Sol’un Antalya milletvekillerinin bir erkek ve bir kadın temsilcisi ile mecliste sesiniz ve sözünüz olmasını istiyorsanız Yeşil Sol’a güçlü bir mühür vurun. bu seçimde 50 artı 1 hesaplayanlara şunu söylüyoruz: Antalya Erdoğan’a 50 artı 1 vermez. İki kanka ve küçük ortaklarına 1 artı 1’i tek başlarına sandıkta verecekler, yaptıklarının hesabını sandıkta verecekler. oy sandığı. Seni selamlamak için dışarı çıktım. Ama şimdi Yeşil Sol hakkında birkaç şey daha söyleyeceğim. 14 Mayıs’ta sandığa gittiğinizde pusulayı elinize aldığınızda orada sadece bir ağaç göreceksiniz ve sadece o ağacın altına mührünüzü basacaksınız.

Başka partileri görmeyin, sadece ağacı görün, Yeşil Sol’u görün ve Yeşil Sol’un altına mührünüzü koyun. Yeşil Sol’un bayraklarının rengi, sözünün sesi tüm Türkiye’de dalgalanıyor, bu hava, bu atmosfer sadece Antalya’da değil, tüm Türkiye’de. Yeşil Sol Parti’nin meclise güçlü bir temsille gireceğine inanıyoruz. Şimdi bu kürsüde, burada konuşuyoruz ama temel sözü sandıkta kuracaksınız. Söz sizin, karar sizin, mühür de sevdiklerinizindir. hepinize iyi şanslar Hepimize başarılar dilerim. Antalya’ya da başarılar diliyorum. Biz bu mitingi saymıyoruz, buraya kutlamaya geleceğiz. Bu sözü vermek istiyorum. Sana başarılar diliyorum. Mutlaka kazanacağız, mutlaka başaracağız” dedi.

Miting, Buldan’ın ardından sahne alan Jin Ma’nın seslendirdiği Kürtçe ezgilerle sona erdi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu