Teknoloji

Open AI, “Çok Fazla Kullanıldığı İçin” ChatGPT Aboneliklerini Geçici Olarak Devre Dışı Bırakıyor

Dünyanın en tanınmış açık ara ürünü yapay zeka destekli sohbet botu ChatGPT ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Open AI, aylık 20 dolar karşılığında satın alınabilen “ChatGPT Plus” aboneliğinin geçici olarak askıya alındığını duyurdu. Mevcut aboneler ChatGPT Plus’ı kullanmaya devam edebilecekler ancak yeni bir ChatGPT Plus aboneliği satın almak istiyorsanız bir süre beklemen gerekecek.

Open AI CEO’su Sam Altman, resmi X hesabından bir açıklama yaptı. paylaşımda, bahisle ilgili açıklamalarda bulundu. Sam AltmanŞirketten yapılan açıklamaya göre kullanıcılar, ChatGPT Plus abonelikleri tekrar aktif hale geldiğinde bildirim almak isterlerse bunu ChatGPT üzerinden yapabilecekler. Kayıt yaptırabilecekler . Peki Open AI neden böyle bir karar aldı?

ChatGPT Plus kullanımında patlama yaşanıyor

Açık AI, yakın zamanda düzenlenen ilk büyük etkinliğinde ChatGPT’ye gelecek Yeni özellikler açıkladı. Duyurulan özelliklerden biri, kullanıcıların kişiselleştirilmiş ChatGPT versiyonları oluşturabilmesiydi. Ayrıca ChatGPT’den para kazanmayı sağlayan yeni bir sistem devreye alındı. İşte tüm bunlar ChatGPT Plus abonelikleriyle yapay zeka tabanlı bot kullanımında. bir patlamaya neden olmuş. Bu, şirketin yeni abonelik satın almayı durdurmasına yol açtı.

Sam Altman, ChatGPT Plus kullanım seviyesinin Open AI’den daha yüksek olduğunu söylüyor kapasitesini aştı şu anda yapılabilecek başka bir şey olmadığını söyledi. ChatGPT patronu aboneliklerin ne zaman yeniden açılacağı hakkında bir şeyler söylüyor söylemedi.

Open AI’nin ilk geliştirici etkinliğindeki tüm duyurular için:

kozlukajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu