Teknoloji

OKX, 50.000 USDC ödül havuzuyla “CCTP Cryptopedia Etkinliği”ni başlatıyor

Bugün başlayan ve 4 Şubat’a kadar devam edecek olan “CCTP Cryptopedia Etkinliği”, OKX DEX platformu üzerinde farklı blockchainler arasında USDC swap işlemleri yapan OKX DEX kullanıcılarına, 50.000 USDC’lik ödül havuzundan hisse satın alma şansı sunuyor. Faaliyetin, Circle’ın Çapraz Zincir Transfer Protokolünü (CCTP) kullanarak USDC ile dört blok zincir arasında sorunsuz ve güvenli takas işlemlerine olanak sağlayan OKX DEX’in USDC orta zincir köprüsünün yakın zamanda piyasaya sürülmesinden sonra başlaması dikkat çekicidir.

Singapur, 16 Ocak 2024 — Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede lider rol oynayan teknoloji şirketi OKX ve küresel bir fintech şirketi ve USDC ihraççısı Circle Internet Financial (Circle), bugün yeni bir lansman başlattıklarını duyurdu. “CCTP Cryptopedia Etkinliği”. Etkinliğe katılan kullanıcıların 50.000 USDC*lik dev ödül havuzundan pay alma fırsatına sahip olabilmeleri için OKX DEX platformunda farklı blockchainler arasında USDC swap işlemleri yapması yeterli olacak.

“CCTP Cryptopedia Etkinliği”, OKX DEX’in yeni USDC orta zincir köprüsünün 7 Eylül 2023’te lansmanını takip ediyor. Köprü, USDC’nin aktarılmasına izin veren, izinsiz bir zincir üstü yardımcı program protokolü olan Circle’ın Zincirler Arası Aktarım Protokolünü (CCTP) kullanıyor. farklı blok zincirleri arasında yerel olarak; Ethereum, Avalanche, Arbitrum ve OP Mainnet arasında kesintisiz ve güvenli USDC takaslarını kolaylaştırıyor ve gelecekte daha fazla blok zincirini desteklemeyi planlıyor. OKX DEX, Circle CCTP aracılığıyla bu dört blok zinciri arasında en gelişmiş zincirler arası USDC takas özelliğini sunan ilk merkezi olmayan borsa platformlarından biridir.

50.000 USDC ödül havuzundan pay almaya hak kazanmak için OKX kullanıcılarının tek yapması gereken “CCTP Cryptopedia Etkinliği”ne katılmak ve 16 Ocak 2024 saat 07:00 (UTC) arasında OKX DEX aracılığıyla en az 10 USDC zincirlemek. ve 4 Şubat 2024, 18:59 (UTC). Yarı takas işleminin gerçekleştirilmesi. “CCTP Cryptopedia Etkinliği”ne katılmak için kullanıcıların OKX uygulamasında Web3 üzerinden Keşfet sayfasına erişmeleri gerekiyor. Çalışanlar daha sonra OKX kullanıcılarının öğrenirken ödüller kazanabileceği eğitim platformu Kriptopedi’ye gidebilir ve süreç rotası olarak seçilen “Çember” ile zincirler arası bir USDC takas işlemini yürütme “görevini” tamamlayabilir. Son olarak, görevi tamamladıktan sonra katılımcıların kampanyaya katılımlarını onaylamak için “Doğrula” butonuna tıklamaları gerekmektedir.

OKX Baş İnovasyon Sorumlusu Jason Lau, bu özel etkinliğe ilişkin değerlendirmesinde şunları kaydetti: “Orta zincir sabit para takas işlemleri, Web3 ekosistemine katılan kullanıcılar tarafından gerçekleştirilen en yaygın süreçlerden biridir. Kullanıcılar, sunduğu güçlü ve kapsamlı orta token ve zincirler arası ticaret özellikleri nedeniyle aslında OKX DEX’e güveniyor. Bu etkinlikle daha fazla kullanıcının OKX DEX üzerinde farklı blockchainler arasında sorunsuz ve hızlı USDC takas süreçlerini deneyimlemesini teşvik etmeyi amaçlıyoruz. “Bu özel etkinliğin amacına ulaşmasını ve USDC takas süreçlerinin daha fazla zincirde desteklenmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.”

*Hatırlatma: OKX, bu etkinliğin iptal edilmesi, uzatılması veya sonlandırılması, Etkinliğe katılan kullanıcıların uygunluk koşullarının değiştirilmesi ve Etkinlik ve Ödül’ün yeniden düzenlenmesi dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir zamanda, önceden bildirimde bulunmadan Etkinlik Kurallarını belirleme ve değiştirme hakkını saklı tutar. Tüzük. Etkinliğin tüm kararlarını ve koşullarını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu